Rada Manojlović
Rajko Ristić/Alo!
Rada Manojlović

Rajko Ristić/Alo!

Rada Manojlović, Foto: Rajko Ristić/Alo!

PROČITAJTE JOŠ:

Ona napominje da će sa estetskim zahvatima stati, bar nakratko.

Rada Manojlović

Alo!/M. Jošida

Rada Manojlović, Foto: Alo!/M. Jošida

- Sve počinje da mi se lepi. Teško mi je da održavam kilažu kada ne treniram i ne pazim šta jedem. Nezdravo se hranim i to počinje da mi se obija o glavu - kaže Manojlovićeva.

Zbog Popovića sam odustala od operacija!

Rada priznaje da joj je direktor Televizije "Grand“ najviše pomogao u odluci da ne operiše nos. - Popović mi je pustio jednu TV anketu koju su radili o meni na Kalenić pijaci. Pitali su ljude šta im se najviše dopada kod mene? Dok su devojke izdvojile moju kosu, boju i frizuru, muškarci su se upravo opredelili za nos. Tako da sam odustala od tih zahvata - kaže Rada za "Alo!".

Osim bora na licu i kilaže, na sebi bi promenila još nešto, da može.

- Frizura mi se ne sviđa. Iako mi mnogi kažu da mi lepo stoji, meni nedostaje moja duga kosa. Nisam želela da se šišam. Frizer me ubedio i rekao mi da će samo krajeve malo skratiti, a kad sam videla koliko je odsekao, dobro mi nije bilo. Snaga jedne žene je u kosi i ja sada užasno zavidim svim ženama koje imaju dužu kosu od mene - kaže Rada.

Pevačica kaže da radi punom parom i da za nju krize nema, iako nije dugo snimila nešto novo. Ipak, kako kaže, volela bi da snimi duet.

- Želim duet sa Draganom Mirković. Još pre deset godina, kad sam kročila na estradu, želela sam da snimim duet sa njom. Pre tri meseca sam joj poslala poruku sa pitanjem: "Da li bi ti snimila duet sa mnom?", i iznenadila me je odgovorom. Ja znam kako to izgleda kad hoćeš nekoga da odbiješ, a da budeš fin, da ga ne uvrediš. Ona mi je rekla da bi mnogo volela da snimi duet sa mnom, ali da pesma bude moderna. Ja bih da se vratim u ono vreme "Kroz šljivike i livade" i da snimim neku dobru dvojku, a Dragana bi nešto modernije. Zamenile smo uloge - kaže Rada kroz smeh.

O svom emotivnom partneru ne želi da govori, ali nam je otkrila da živi sama.