Rada Manojlović
Screenshot
Rada Manojlović

Screenshot

Rada Manojlović, Foto: Screenshot

Rada Manojlović je tokom jučerašnjeg dana nakon sletanja u Cirih zadržana u pritvoru zbog nedostatka radne vize, te tako sinoć nije bila u mogućnosti da održi svoj zakazani nastup.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Ona je danas gostovala u emisiji "Premijera - Vikend specijal" i otkrila šta se zaista dogodilo.

- Bilo je na policajcu da odabere šta će da uradi. Mogao je da me pusti, ali se odlučio za onu jednu rupu u zakonu zbog koje je mogao da me maltretira - rekla je Rada.

U emisiji je pokazana i viza koja je dokaz da je pevačica ušla legalno u zemlju, a kako su istakli, nisu joj dozolili da nastupi te večeri isključivo zbog njihovog praznika.

Rada Manojlović

Screenshot

Rada Manojlović, Foto: Screenshot

- To je kao da vas zaustavi policija i vi sad niste poneli vozačku dozvolu. Policajac to može da proveri - objasnila je primerom pevačica.

- Sklonili su me sa strane kao da sam uljez. Ja sam jednom mesečno u Švajrcaskoj, sve radimo preko Ambasade, sve je prijavljeno. Ovaj nastup je već plaćen unapred. Ne moj nastup, već porez Švajcarskoj. Ovo je dokaz da je policija grada Ciriha i Lucerna dozvolila koncert Rade Manojlović. Zvali smo najboljeg advokata u Cirihu za muzička prava. On je sa njima pričao dva sata. Meni je rekao da ja sa ovim papirom mogu da uđem, i da ne može da veruje da su me na taj način vratili - rekla je.

Rada Manojlović

Screenshot

Rada Manojlović, Foto: Screenshot

 - Oni će ih sada tužiti jer je na gubitku dikoteka koja je uplatila porez za moj nastup - rekla je Rada.

- Nisam spavala baš najbolje. Jako su neljubazni - završila je pevačica.

Pogledajte BONUS video:

SUSRET BIVŠIH SUPARNICA Ana Sević i Marina Gagić na Darkovom koncertu, ovako je prošao susret!