Rada Manojlović
Rajko Ristić/Alo!
Rada Manojlović

Dejan Briza/Alo!

Foto: Dejan Briza/Alo!

Pevačica Rada Manojlović je nedavno deportovana iz Švajcarske u Srbiju. Ona je sada otkrila kroz šta je sve prošla na granici.

- Meni su svi policajci rekli da sam sa ovim papirom mogla da uđem u državu. Oni su zakasnili za ono što je njima plaćeno, a na kraju sam ja ispala kriva. Naši policajci, kojima sam sve ispričala kad sam se vratila, su bili šokirani što se to dogodilo i rekli su mi da sam za tako sitan prekršaj mogla da prođem samo sa opomenom u najgorem slučaju - počela je priču Rada u "Ekskluzivu".

PROČITAJTE JOŠ:

- Gde ti to nemaš pravo da pozoveš advokata? Pogotovo kog ja imam i koji ima punomoćje - dodala je Manojlovićeva, a zatim priznala da je švajcarski službenik bio izuzetno neprijatan prema njoj.

- On je na mene vikao. Imam i svedoka. Ja sam mu rekla da moram da pozovem svog advokata, na šta mi je on rekao: "Ne možeš da zoveš advokata!". Gde to postoji? Pa, ako ubiješ čoveka, pročitaju ti prava da možeš da se braniš ćutanjem, odnosno da ne moraš ništa da pričaš i potpisuješ dok ti ne dođe advokat.

- U jednom momentu mi je otimao telefon. Kako on sme to da radi?! Ja sam ga zbog toga pljusnula po ruci. Pomislila sam u sebi da mi samo još fali da me ovaj baksuz od čoveka tuži za napad na službeno lice - zaključila je ona.

Rada Manojlović

Rajko Ristić/Alo!

Foto: Rajko Ristić/Alo!

BONUS VIDEO:

Sloba pred našom kamerom otkrio istinu o incidentu sa Kijom

 

Komentari (1)

Milan

07.11.2019 10:00

Zašto to nije kazala prvog dana? Sada je izmislila.