Rada Manojlović i Haris
Rajko Ristić/Alo!
Rada Manojlović

Masanori Jošida/Alo!

Rada Manojlović, Foto: Masanori Jošida/Alo!

Rada Manojlović je povodom nastupa za novogodišnju noć otkrila da je veoma uzbuđena što će ponoć dočekati baš sa Beograđanima.

- Jako sam uzbuđena. Drago mi je da sam baš ovde za Novu godinu. Volim da nastupam u Beogradu, ali mi je velika odgovornost. Ono što mi najteže pada jeste odabir haljine. Nemam nikakvu tremu što se tiče nastupa jer pevam već godinama, ali mi je garderoba problem - započela je priču lepa Rada, pa nastavila...

- Ovde je scenski nastup jako bitan. Imam veliku konkurenciju, sve dobre "ribe" će to veče biti u Beogradu, moram da opravdam očekivanja. Svaki dan promenim po deset kombinacija, mislim da ću na kraju imati dve haljine. Jedna će biti svečana, duga, a druga će biti kratka, u mom fazonu - rekla je Manojlovićeva.

Rada Manojlović

Masanori Jošida/Alo!

Rada Manojlović , Foto: Masanori Jošida/Alo!

S obzirom da je njen partner Haris Berković te noći u Beču, ostalo je pitanje koga će poljubiti u ponoć.

- Haris je u Beču, ima nastup, tako da neću moći njega da poljubim, ali smo pričali o zajedničkom odmoru krajem januara, kad sve prođe. Pričali smo o Maldivima, ali su mi oni sada daleko, nemamo baš toliko vremena da ih lepo obiđemo, tako da ćemo verovatno negde bliže, ali gde je toplo - priča pevačica.

Sa pevačem je već dugo u ozbiljnoj vezi, a na pitanje hoće li se uskoro desiti i svadba, Rada je rekla:

- U tim sam godinama kad se to od mene očekuje (smeh). Ja se još osećam kao devojčica, ne bih da se vezujem, ne bih obaveze. U mojoj vezi je skoro sve već kao da smo u braku, ne mislim da bi papir mnogo šta promenio. Osim što bi bilo lepo da napravimo neku svadbu, da okupimo naše najdraže i napravimo neko veliko veselje - ispričala je zgodna Četerežanka.

Rada Manojlović i Haris

Rajko Ristić/Alo!

Rada Manojlović i Haris, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Što se tiče karijere, Rada smatra da će 2020. biti njena godina, pa je otkrila da planira da izbaci album.

- Prvo ću izbaciti pesmu, biće jako moderna. Videćemo kako će me publika doživeti u novom fazonu. Sviđa mi se kako to radi Tanja Savić, probala bih nešto slično, ali da u svemu bude zadržano moje pevanje. Što se albuma tiče, od 2011. album nemam CD u rukama, imala sam more singlova, ali mislim da je sada došlo vreme da objedinim to sve i izbacim album - završila je pevačica.