Rada Manojlović konačno progovorila o svojim snimcima na sajtu za odrasle!

Opisala celu situaciju....

Rada Manojlović
 Foto: Alo!/R.Ristić

Pevačica Rada Manojlović prošle nedelje završila je na sajtu za odrasle, a njeni snimci su postali jedni od najgledanijih na tom kanalu.

Naime, Radini snimci su nastali na jednom nastupu, a ona je sada rešila da progovori o čitavoj situaciji u kojoj se našla.

 - Nikome ne mogu da zabranim da gleda moje slike ili snimke, jer su definitivno javne i svi imaju pristup. Ono što meni iskreno smeta, jeste tendenciozno pisanje pojedinih medija i izdvajanje konkrentno mene i mog imena, u moru drugih pevačica, čije su slike i snimci sa nastupa, takođe završile na tim raznim sajtovima - rekla je Rada i dodala:

- Estrada je malo selo u kome se svi savršeno dobro znamo... Zašto se upire prstom u mene i pokušava da se isprlja jedna od retko čistih osoba - dodala je ona. 

Rada Manojlović
 Foto: Printscreen / Youtube

- Najlakše je ići linijom manjeg otpora zbog minića, a žmure na konkretne cene izvesnim "katalozima" i "rane radove" mojih pojedinih koleginica. Reč "p*rno" ne ide uz moje ime, a pogotovo ne u poređenju sa onim koji to zapravo rade, koje imaju ili su imale cenu i vi to dobro znate - rekla je Rada. 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi