Rada Manojlović
Rajko Ristić/Alo!
Rada Manojlović

Rajko Ristić/Alo!

Rada Manojlović, Foto: Rajko Ristić/Alo!

PROČITAJTE JOŠ:

Iako važi za jednu od najangažovanijih pevačica, Rada Manojlović koristi svaki slobodan trenutak da ode kod oca i finansijski mu pomogne. S obzirom na to da joj je tata poljoprivednik, Rada je odlučila da mu kupi još dva imanja u selu kako bi pokrenuli organsku proizvodnju i angažovali radnike.

Prema njegovim rečima, Radin tata nije želeo ćerku da opterećuje, pa je čak mislio i da podigne kredit za ovu proizvodnju.

- Kada je Rada čula šta planira, odmah je sve stopirala. Nije želela da se otac uvlači u dugove već mu je odmah dala novac za kupovinu imanja. To je bio njen štek koji je čuvala da uloži kao kaparu za stan u Beogradu. Rada toliko novca uloži u dve pesme i zato nije žalila da ovog puta pokuša da pokrene porodični biznis u kojem bi svi mogli da učestvuju, a kasnije i da od toga žive. Ona je svesna da kada se ostvari u ulozi majke, što priželjkuje, neće želeti toliko daleko da putuje i svakodnevno provodi vreme na točkovima i u avionu dok beba malo ne poraste. S druge strane, svesna je šta znače čist vazduh i zdrava ishrana, zbog toga je i odlučila da se time malo pozabavi, a onda sve prepusti ocu i maćehi. Nakon smrti majke jako je privržena Radetu i sve bi učinila da mu pomogne. On se uglavnom ljuti kada ulaže toliko u kuću u selu jer smatra da treba da se skući u Beogradu - objašnjava izvor i dodaje:

PREPORUČUJEMO I:

- Rada je kaparisala stan u „Beogradu na vodi“, ali još ne želi da se preseli dok sve ne obezbedi, odabere nameštaj, kuhinju i sve osatale sitnice. Perfekcionista je i ne žali da i dalje plaća kiriju dok sve ne bude cakum-pakum.

 Rada želi da ima svoju oazu mira u Četerežu, zato je toliko novca i uložila u novu kuću koju je sagradila, iako njen otac sa novom suprugom i dalje živi u staroj. Oni su novu nekretninu ostavili Radi da u njoj uživa kada dođe, kao i njenoj sestri Mariji.

- Rada dođe u selo da se odmori i bude sa komšijama sa kojima je odrasla. Nije se uobrazila. Slava je nije digla u nebesa. Zna leti i da vozi traktor. Svi je vole u selu. A sa ovim imanjem Radeta je baš obradovala. Priča se po selu da će na novim njivama, kada počne proizvodnja, uposliti nekoliko stalnih radnika, a tokom sezone dosta nadničara. To nas sve raduje jer će biti posla i za nas. Rada zna kako mi ovde živimo i ovim gestom bi pomogla mnogima. Gde bi nam kraj bio kada bi to zaživelo, velike su površine obradive zemlje. Zato je morala i da plati 20.000 evra, ali isplatiće joj se to, polako. Videćete - tvrdi izvor.

Rada Manojlović

Rajko Ristić/Alo!

Rada Manojlović, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Kada smo je pozvali povodom priče koju smo čuli, Rada se zbunila, bila je u prvi mah iznenađena kako smo saznali.

- To je još friška tema u našoj kući. Sa mnogima nismo ni podelili tu ideju i zamisao. Zaista ne bih mnogo pričala o tome da se nešto ne izjalovi. Znate da sam odrasla na selu i moj tata je odličan poljoprivrednik. Zašto mu ne bih pomogla ako mogu, a i budućnost naša je u poljoprivredi. Danas mnogo ljudi odlazi sa sela i to je žalosno. Zvaću vas na vruć krompir i kajmak kada stignu prvi proizvodi, ali moraćete malo da sačekate na to, ima tu posla oko zemlje do momenta kada počne da rađa - kroz osmeh je rekla Rada, ali nije želela da priča o sumi koju je uložila i koju će uložiti u ovaj projekat:

- Nikada nisam u javnosti govorila koliko sam šta platila, pa neću ni ovoga puta. Još fotografija iz Radinog rodnog mesta pogledajte u galeriji.

Komentari (2)

Lena

26.01.2019 19:42

Svaka joj cast!