Jelena Bačić Alimpić
screenshot
Jelena Bačić Alimpić

screenshot

Jelena Bačić Alimpić, Foto: screenshot

Poznata voditeljka i spisateljica pre godinu dana hrabro je pričala za "Blic puls" o povredi koja joj se desila dok je bila na Siciliji.

Pročitajte i:

- Ispao mi je disk između dva pršljena u kičmi. Ostala sam nepokretna. Potpuno sama na Siciliji, danima pod injekcijama, bez mogućnosti da se pomerim... Puzala sam do kupatila. To su bili strašni dani - pričala je Jelena.

Nakon toga, usledila je šestomesečna terapija.

- Kada sam se vratila iz Italije, morala sam na terapije da bih izbegla operaciju. To je trajalo pola godine, ali, verujte mi, čvrsto sam bila odlučila da izbegnem operaciju kičme. Ne želim od toga da pravim nikakav spektakl. Postoje mnogo gore stvari u životu. Bog me je tada opomenuo da zastanem i prikočim. Potom sam uradila magnetnu rezonancu i prošla sve terapije. Uspela sam da sklonim disk koji je pritiskao nerv i onemogućavao mi kretanje.

Otkako joj se desilo ovo, shvatila je kolika moć leži u pozitivnim mislima.

- Svima govorim da nikada ne gube nadu, veru i upornost da će pobediti. Čak i sebe treba pobediti. Ja sam pobedila sebe tada. Posle toga sam imala još jedan zdravstveni problem. Nedavno... Ali, to je zaista previše intimno, da bih o tome otvoreno govorila. I to sam uspela da prebrodim i završim knjigu. Tako da mogu da kažem da je moja nova knjiga nastala u najtežim periodu mog života i verujem da će se to i osetiti. Jeste kliše, ali je istina da ono što vas ne ubije, to vas ojača - kaže iskreno spisateljica.

Komentari (1)

Ja

19.09.2018 20:58

Šta uradi žena od sebe,baš se zanela sa silikonima.Kakav promašaj, da prelazi u podsmeh.