Mia Borisavljević
Printscreen
Mia Borisavljević

Privatna arhiva

Mia Borisavljević, Foto: Privatna arhiva

Seksepilna i provokativna Mia Borisavljević rešila je da pokori muzičku scenu i planira da objavi album „Jedna ja“. 

Koliko je uverena u kvalitet novih pesama, svedoči i sam naziv albuma, a Borisavljevićeva, za razliku od većine svojih koleginica, nema strah da se upusti u jedan ovako veliki projekat u vremenu kada svi objavljuju singlove.

Kako „Alo!“ saznaje, Mia je nedavno otputovala u Tursku, gde je snimila spot za istoimenu numeru albuma, a ekranizacija je realizovana na čuvenoj plaži Patara u Antaliji, koja privlači brojne turiste svojim peščanim uzvišenjima koja podsećaju na pustinju.

Mia Borisavljević

Privatna arhiva

Mia Borisavljević, Foto: Privatna arhiva

- Pesma „Jedna ja“ opisuje jaku ženu koja se za sve što ima u životu izborila sama, pa nema sumnje da će ovo biti prava feministička numera zbog koje će je pripadnice lepšeg pola obožavati. Mia je došla na ideju da spot bude snimljen u pustinji, no kako nisu imali vremena da putuju do Egipta zbog planiranog izlaska albuma 24. decembra, odlučili su da ekranizaciju presele u prelepu Antaliju, i to na plažu Patara, koju inače nazivaju „turskom pustinjom“. Ona se oduševila tom idejom jer je pre nekoliko godina baš tamo provela odmor - kaže izvor „Alo!“ i dodaje da je pevačica odrešila kesu za taj spot.

Mia Borisavljević

Privatna arhiva

Mia Borisavljević, Foto: Privatna arhiva

- Dozvole za snimanje spota na tako luksuznoj destinaciji koštale su više nego što je mislila, a osim troškova u vezi sa lokacijom, platila je najsavremeniju kameru kojom se snimaju spotovi jer je želela da ekranizacija numere „Jedna ja“ bude na svetskom nivou. Mia će u spotu promeniti nekoliko odevnih kombinacija, a zanimljivo je da nije želela da ima statiste, već će muškarci moći da uživaju u njenom savršenom telu kada budu gledali spot - kaže izvor, koji nam je otkrio da je Borisavljevićeva imala veliku podršku supruga Bojana, koji je za vreme njenog boravka u Turskoj čuvao njihovu ćerkicu