Aleksandra Prijović i Filip Živojinović
Rajko Ristić/Alo!
Aleksandra Prijović i Filip Živojinović

Rajko Ristić/Alo!

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Aleksandra je na Instagramu objavila snimke na kojima je pokazala kakvo iznenađenje su napravili nasledniku.

Naime, ona se pobrinula za svaki detalj, a u njihovom domu stiglo je mnogo poklona za Aleksandra, koje je on odmah otvarao. Takođe, dnevni boravak je pun plavih balona, tu su i ukrasi, kao i dve torte.

Filip je podelio emotivnu čestitku kojom je čestitao sinu rođendan, a objavom je sve raznežio.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Filip Branislav Živojinović (@f.zivojinovic)

- Anđele moj. Nijedan korak u svom životu ne bih promenio jer me je svaki doveo do tebe. Hvala ti za svu radost koju nam pružaš. Hvala ti za svaki novi dan koji je zbog tebe najlepši naših života. Volimo te više nego što bi bilo koji sled reči ikada mogao da opiše. Srećan "dia dan" ljubavi naša - napisao je Filip.

Aleksanar Prijović

printscreen/instagram

Aleksanar Prijović, Foto: printscreen/instagram

- Anđele moj mali, ovo je naša prva fotografija pre tačno dve godine, najlepši i najemotivniji trenutak u mom životu. Hvala ti za najslađe trenutke, smeh, sreću i neopisivu ljubav...Danas je tvoj “dia dan” kako bi ti rekao i jedva čekam da se probudiš da ti otpevamo tvoju omiljenu pesmicu i da duvaš svećice... budi mi uvek srećan, zdrav, veseo, nasmejan, dobar dečak, kao što i jesi. Volim te i više nego što sam ikada mislila da je moguće, onako kako samo mama može da voli - poručila je pevačica na dan kada je donela Aleksandra na svet. 

Pročitajte još

Komentari (1)

Nada

06.03.2021 13:34

Brena nema unuce vec samo Boba i Zorica Nakic koji su pravi roditelji Filipovi - dosta gresaka jer to nekome sigurno smeta ! Brena bi to volela ali neka ceka na Viktora i Stefana !