Seka Aleksić
Nenad Vujanović/Alo!
Seka Aleksic

Nenad Vujanović

Seka Aleksic, Foto: Nenad Vujanović

 Pevačica Seka Aleksić pre nekoliko dana otkrila je da je u drugom stanju, ali kako se čini, nema nameru da uspori svoj tempo! Ekipa „Alo!“ uhvatila je Seku i njenog muža Veljka Piljikića na beogradskom aerodromu „Nikola Tesla“ dok su se spremali da se ukrcaju na let za Cirih, gde je Aleksićeva imala unapred zakazani nastup.

PROČITAJTE I:

Seka Aleksić

Ana Paunković/Alo!

 

Iako je u blagoslovenom stanju, Seka se ne ponaša kao razmažena trudnica, te je sama gurala svoj kofer, iako je njen suprug Veljko bio pored nje. Ona se na aerodromu pojavila bez trunke šminke, a svoj trudnički stajling upotpunila je sa bež cipelama na štiklama.

Seka Aleksic

Nenad Vujanović

Seka Aleksic, Foto: Nenad Vujanović

Budući da Aleksićeva veoma vodi računa o svom zdravlju, pevačica nije propustila da ponese i grejpfrut, koji je dobar izvor vitamina, kako za nju, tako i za njenu bebu. Inače, izvor blizak pevačici otkrio je za „Alo!“ da se Seka tokom druge trudnoće odlično oseća i da još ne planira da prekida sa nastupima.

Seka Aleksic

Nenad Vujanović

Seka Aleksic, Foto: Nenad Vujanović

- Seka i Veljka su dugo želeli da Jakov dobije brata ili sestru. Iako još ne znaju kog pola je beba, Seki i Veljku to nije ni najmanje važno, već brinu samo da beba bude zdrava. Čim su saznali da čekaju drugo dete, Seka i Veljko su radosne vesti saopštili malenom Jakovu, koji je bio presrećan. Otkad je saznao da mama nosi bebu u stomaku, on je svaki dan pita kada će da stigne njegov bata - kaže dobro obavešten izvor za „Alo!“ i dodaje da će pevačica, po savetu doktorke, nastupati i tokom leta.

PREPORUČUJEMO:

 

- Aleksićeva ima nekoliko nastupa zakazanih za jul i planira da ih sve odradi, a već početkom septembra će otići na trudničko. Međutim, Seka ništa ne prepušta slučaju te je napravila planove za narednu godinu i sredinom maja 2020. godine, pevačica planira da se vrati u velikom stilu na muzičku scenu. Međutim, o tome još ne želi puno da priča, budući da joj je sada najbitnije da uživa u trudnoći koju je dosta priželjkivala - ispričao je izvor za „Alo!“.

PROČITAJTE I:

Seka Aleksić

Screenshoot Instagram

 

 

 

Komentari (1)

šane

22.06.2019 13:14

ma koga to interesuje!