POTRESNE SCENE ISPRED DOMA PORODICE ŠAULIĆ! Prva slika Šabanove supruge Gordane! U crnini dočekuje rodbinu i prijatelje! (FOTO)

Rodbina i prijatelji dolaze da izjave saučešće porodici i da im pruže podršku u najtežim trenucima.

Šaban Šaulić
Šaban Šaulić, Foto: Screenshoot Youtube

Šaban Šaulić poginuo je juče, 17.2.2019. godine, u saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj dok je išao na aerodrom kako bi se vratio za Beograd svojoj porodici.

 

Na automobil u kom se nalazi Šaban je svom silinom naleteo automobil za čijim je volanom bio pijani Nemac.

Šabanova supruga, Gordana Šaulić, je neutešna i još uvek u šoku. Od juče nije izlazila iz kuće, a danas je sva u crnini neutešna pala u zagrljaj prijateljici Dragici koja je došla da im izrazi saučešće. Dragica je njena dugogodišnja veoma bliska prijateljica.

Danas je ispred kuće Šabana Šaulića muk. Mnogobronji prijatelji, kumovi i kolege dolaze da izjave saučešće porodici i da im pruže podršku u najtežim trenucima. 

Ilda Šaulić
Ilda Šaulić, Foto: E stock

Voditeljka Dajana Paunović, Ljubiša Tumbaković, kao i Goran Jovanović, Šabanov menadžer koji je došao oko 11 sati sve vreme je uz porodicu, a i pomaže oko svega što je potrebno. 

Takođe, u porodični dom Šaulić pristigao je i kreator Mladen Baron, kao i šminker Dušan Lazić koji je jedan od najbližih prijatelja Šabanove ćerke, pevačice Ilde. 

Gordana Šaulić
Gordana Šaulić, Foto: E stock

Podsetimo, sin Mihajlo i ćerka Sanela u nedelju su otputovali u Nemačku kako bi preuzeli očevo telo.

 

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi