Nada Obrić
Screenshoot Youtube
Nada Obrić

Screenshoot Youtube

Nada Obrić, Foto: Screenshoot Youtube

Pevačica Nada Obrić operisana je 20. avgusta od raka bešike i ovo je njena treća borba sa opakom bolešću.

Podsetimo, ona je u prošlosti operisala kancer materice i mladeža, dok se nedavno podvrgla operaciji budući da joj se rak vratio.

PROČITAJTE JOŠ:

Nada je pre nekoliko dana operisala bešiku, a, kako sama kaže, oseća se dobro. Ona je na Instagramu objavila prve fotke posle izlaska iz bolnice i još jednom pokazala da se ne predaje.

U krugu prijatelja i rodbine hrabra pevačica je pozirala sa osmehom na licu, iako je prema samo tri dana napustila bolnicu.

- Nadam se da mi se neće vratiti četvrti put. Valjda sam se odužila Bogu - izjavila je Obrićeva ranije.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Nada Obric (@obricnada) on Aug 26, 2019 at 12:13pm PDT

- Moj otac je umro od karcinoma pluća, tako da sam i sa njim prolazila sve to. Postojali su momenti kada sam mislila da ću umreti, i tada sam plakala potoke suza i mislila samo na to kako ću ćerki da saopštim istinu. Videla sam vlastitu sahranu, ko mi drži govore... Ipak, ne dam se dugo crnim mislima. Ne okružujem se negativnim ljudima i ne dopuštam da do mene dođu negativne priče. Pozitivna sam po prirodi i to mi pomaže da idem uvek napred - zaključila je pevačica.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Nada Obric (@obricnada) on Aug 26, 2019 at 12:14pm PDT

 BONUS VIDEO:

Jedna je od NAJBOGATIJIH ŽENA sveta, a nekada je umesto haljina nosila džakove za krompir!

 

Supruga Mileta Kitića se povukla sa javne scene! Pogledajte čime se danas bavi i kako izgleda! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/J.I. DATUM I VREME: 26.08.2019. 18:15 Promenila život! Mile Kitić i Marta Savić, Foto: Masanori Jošida/Alo! Pevač Mile Kitić u braku je sa pevačicom Martom Savić 31 godinu, ali ljubav između njih dvoje i dalje cveta. AUTOR: Gloria/A.K. DATUM I VREME: 26.08.2019.