Dunja Ilić
Screenshoot Youtube
Dunja Ilić

Alo!

Dunja Ilić, Foto: Alo!

Jovan Ilić (63), vlasnik propalih giganata „Eltim“ i „Staklopan“ i otac pevačice Dunje Ilić, izvršio je samoubistvo. Jovan se na stravični korak odlučio samo dan nakon što je njegova ćerka Dunja pokušala da se ubije, a onda u uključenju uživo iznela optužbe da ju je otac zlostavljao kad je imala pet godina.

PROČITAJTE JOŠ:

Podsetimo, Dunja je pre pet dana pronađena u svom stanu bez svesti. Nju je pronašla italijanska policija, i odmah je odvedena u hitnu. 

Ukazali su joj pomoć i prevezli je u bolnicu na ispiranje želuca. Ona se trenutno oporavlja, a njeni prijatelji i članovi porodice bili su šokirani ovim saznanjem. Ipak, niko nije očekivao da će njen otac usled celog haosa dići ruku na sebe.

Dunja Ilić

Alo!

Dunja Ilić, Foto: Alo!

Ilićeva se danas oglasila na društvene mreže i objavila potresnu poruku:

- Za sve reči koje nisam stigla da ti kažem. Hvala koje nisam stigla da ti kažem. Čineći ti medveđu uslugu, pokušavajući da te "vratim" dok si samo bio umoran i želeo mir. Tvoje poslednje pismo je dostojanstveno kako si i živeo. Volim te tata. Tamo negde znaj da dok nas ono nešto ne veže, ja ti na silu neću ići. Mnogo mi nedostaje da se još jednom iznerviram što me po hiljadu puta pitaš da li jedem. Volim te. Od srca - napisala je pevačica.

Dunja Ilić

printscreen

Dunja Ilić, Foto: printscreen

 BONUS VIDEO:

Jedna je od NAJBOGATIJIH ŽENA sveta, a nekada je umesto haljina nosila džakove za krompir!

 

Dunja Ilić popila tablete za spavanje! Poručila da će se ubiti, svi u strahu za njen život! (FOTO)

AUTOR: D. R. DATUM I VREME: 20.09.2019. 13:43 - 20.09.2019. 17:58 Vreme je da umrem, otac me je seksualno zlostavljao! Dunja Ilić, Foto: Alo! Pevačica Dunja Ilić ne prestaje da šokira javnost. Nakon burnog života koji je vodila u Beogradu, gde je konzumirala drogu, svakodnevno bila pijana, te ulazila u svađe i konflikte sa emotivnim partnerima, spakovala je kofere i otputovala za Bolonju.