Tijana Milentijević žena od sultana Tijana Em
Alo!/Masanori Jošida
Tijana Milentijević žena od sultana Tijana Em

Alo!/Masanori Jošida

Tijana Milentijević žena od sultana T, Foto: Alo!/Masanori Jošida

 Popularna pevačica Tijana Milentijević poznatija kao "Žena od sultana" oglasila se povodom nasilja koje je prerpela nasilje.

Premda pevačica, kako kažu čelnici njene nijeu stanju da trenutno da bilo kakvu izjavu, povodom nemilog događaja se oglasio njen PR tim:

- Obraćamo vam se povodom incidenta koji se juče dogodio sa članicom Sharan concepta, Tijanom eM. Produkcija Sharan concept stoji uz Tijanu posle nemilog događaja. Kako je sama Tijanina želja, koju mi kao njena produkcija poštujemo da nije u stanju da se oglašava na temu da ju je pretukao bivši partner, odlučili smo da vam se obratimo ovim putem. Mi smo uz Tijanu u ovom trenutku i pružamo joj najveću podršku, dok ćemo nadležne organe pustiti da rade svoj posao.

Kako mi kao produkcija, tako i sama Tijana želi da se oglasi sada javno i da stavi tačku na čitavu priču.

Tijana Em

Instagram/printscreen

Tijana Em, Foto: Instagram/printscreen

Nakon što je pretpela fizičko nasilje, oglasila se Tijana Em:

- Tačno je da sam doživela psihičko i fizičko nasilje. Uradila sam ono što sam smatrala da je najbolje za mene. Hvala vam svima na razumevanju, i na podršci. Nadam se da me razumete u kakvom se stanju nalazim i da se više neću oglašavati na ovu temu. I ovoga puta javno apelujem na sve devojke da ne trpe nikakvo nasilje - rekla je Tijana eM.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Mimi

18.12.2020 15:57

Kad ne znaju kako da dođu do naslovne strane,onda trpe nasilje!

miki

18.12.2020 16:23

Ovamo peva zena od sultana svi joj se klanjaju, a u stvatnosti dobija batine