Nataša Bekvalac
Dejan Briza/Alo!
Nataša Bekvalac

Marko Metlaš/Alo!

Nataša Bekvalac, Foto: Marko Metlaš/Alo!

Nataša Bekvalac tvrdi da ju je Luka Lazukić zlostavljao od prvog dana braka 25. septembra 2017. godine. Ona je progovorila o torturi koju je trpela sve do 14. aprila 2018. godine, kada ju je tadašnji suprug krvnički pretukao.

- Svaka žena pre nego što stupi u brak, pored ljubavi, treba dobro da upozna svog partnera. Ja sam bila zanesena i zaljubljena. Odmah posle venčanja je krenuo moj pakao. Trpela sam jer sam imala rizičnu trudnoću i posvetila sam se tome da rodim zdravu devojčicu, a probleme sam gurala pod tepih, a to je kasnije kulminiralo - bila je iskrena Nataša.

PROČITAJTE JOŠ:

- Još mi je loš osećaj u stomaku kada se setim svega. Strašno psihičko i fizičko izrabljivanje. Kao i svaka žrtva nasilja, izgubila sa samopouzdanje i bila odsečena od porodice i prijatelja... ostala sam sama - rekla je Bekvalčeva.

Nataša Bekvalac i Luka Lazukić

Dejan Briza

Nataša Bekvalac i Luka Lazukić, Foto: Dejan Briza

- On mene nije udario, on je mene pretukao! To je bio kraj, bila sam ponižena, ali je za mene od udaraca bio gori sudski proces, jer sam se u sudnici osećala kao da sam ja kriva i kao da je situacija obrnuta, pogotovo kada su me pitali "Mislite li da je u redu što ste naglo probudili muža?", pokušavali su da me naprave krivom, a ja sam počela da verujem da možda i jesam, ali sam dokazala da nisam, jer su stručnjaci veštačili moje povrede i dokazali da to nisam mogla sama sebi da uradim - rekla je pevačica.

Nataša Bekvalac

Nenad Vujanović/Alo!

Nataša Bekvalac, Foto: Nenad Vujanović/Alo!

- Hipersenzitivna sam, pa sam potražila pomoć psihoterapeuta da ne bih bila trajno emotivno oštećena. Mesecima sam spavala samo po 2-3 sata, plašila sam se da zaspim, jer sam imala košmare, budila sam se u znoju, iscrpljena - rekla je ona.

- Najvažnije mi je da deca imaju dobar odnos sa očevima, Hana ga ima, a nadam se da će i Katja - završila je Bekvalčeva.

BONUS VIDEO:

Dijana Janković otkrila porodične tajne: Moj suprug me se plaši!

 

Ove devojke dobijaju 4.000 evra za noć, uživaju na jahtama i piju najskuplje šampanjce, a evo kakav mrak se krije iza toga!

AUTOR: Žena/R.J. DATUM I VREME: 29.10.2019. 07:00 Razotkrio je sve! Foto: Printscreen Instagram I dok se mi možda zgražavamo zbog različitih nepriličnih scena u srpskim rijaliti emisija, ni ostatak sveta ne zaostaje za prljavštinama ispred kamera... Naime, u britanskim rijaliti formatima seks je postao svakodnevica, a čak i kada iz rijalitiji izađu, učesnice nastavljaju da dobijaju različite nemoralne ponude.