Branka Nevestić
Printskrin Instagram
Branka Nevestić

Dejan Briza

Branka Nevestić, Foto: Dejan Briza

Bivšoj voditeljki Branki Nevistić, po svemu sudeći, cvetaju ruže u braku! Koliko joj je lepo, možda i najbolje govori podatak da Branka na ruci šeta prsten koji košta kao garsonjera u Beogradu. Naime, Branka je pre nekoliko dana okačila fotografiju na kojoj se vidi da šeta "Kartijeov“ prsten koji košta 36.600 dolara, a kako objašnjava izvor "Alo!", njen suprug, milioner Branislav Grujić, skinuo bi joj i zvezde s neba, a kamoli kupio prsten iz radnje, koliko god da košta.

- Branka i Branislav su zaljubljeni kao prvog dana, bez obzira na to što je od venčanja prošlo više od četiri godine. On je mazi i pazi i sve joj čini. Toliko je voli, da bi za nju sve učinio. Taj prsten je tek mali dokaz njegove ljubavi, jer on to sebi zaista može da priušti - kaže dobro obavešteni izvor "Alo!!".

Branka Nevestić

Printskrin

Branka Nevestić, Foto: Printskrin

Brankin prsten napravljen je od malahita, kamena koji je najprepoznatljiviji po intenzivnoj zelenoj boji i trakastoj teksturi u kojoj se smenjuju svetliji i tamniji tonovi. Kada se od malahita pravi nakit, taj kamen se najčešće brusi u glatke, kupaste oblike poznate pod nazivom kabosoni. 

Branka Nevestić

Instagram

Branka Nevestić, Foto: Instagram

- "Kartije nuvel“ prsten ima 34 kabosona od malahita, a svaki od njih je na vrhu istačkan opalom u roze zlatu. Jedinstveni dizajn je napravljen za slobodoumne, vesele i misteriozne žene - navodi se u opisu prstena, koji košta "tričavih" 3,7 miliona dinara!

PROČITAJTE JOŠ:

 

Inače, Branka Nevistić oduvek je važila za damu od stila, a bila je i jedno od omiljenih TV lica. Ona je dugo bila zaštitno lice emisije "Piramida“ i po tome je postala poznata široj publici u Srbiji. Jedno vreme je bila i voditeljka "Dnevnika" Odlučila je da se povuče sa malih ekrana i u maju 2014. godine udala se za biznismena Branislava Grujića. Branka je pre toga bila u braku sa Momčilom Lavrnićem, sa kojim ima sina. Lavrnić se kasnije oženio Anom Stanić.

Komentari (5)

??????

23.09.2018 09:10

Kada ga finansijski iscedi , sut***e ga kao ispusenu mustiklu.

DEJAN

23.09.2018 10:30

GRUJICU DOVEDI SE PAMETI..LJUBAV SE NE KUPUJE ....POSLE TEBE CE BITI BOLJI I VREDNIJI I AKO MOZDA NECE NI 10% DA JE PRUZI...OSVESTI SE DOK NE BUDE KASNO..

Sandra

23.09.2018 10:35

Voli ga zato sto je lep i mlad.

Понтијак

23.09.2018 13:16

Воле се као првог дана... Када би престао да јој даје паре тек тад би видео са каквом жестином може да га мрзи.

Ljijana

23.09.2018 14:58

Gospodinu Branislavu Grujiću ŽELIM SVU SREĆU OVOGA SVETA, kao uspešan bizmismen postao je prepoznatljiv u čitavom svetu- njegova imperija neka se svakodnevno uvećava, što će biti i ponos Srbije, našim vlastima bi preporučila da tako uspešnog bizmismena ako hoće dovedu u Srbiju, a za Branku znam sa TV ekrana.