Mihajlo Maksimović, prostitucija, Sanja Stanković, Mimi Oro
Alo!, Shutterstock, ilustracija
Mihajlo Maksimović, prostitucija, Sanja Stanković, Mimi Oro

Alo!, Shutterstock, ilustracija

Foto: Alo!, Shutterstock, ilustracija

Stilistkinja koja je, prema sopstvenom priznanju, tri godine radila kao prostitutka za najpoznatijeg estradnog makroa Mihajla Maksimovića ispričala je tokom svedočenja i da je najviše posla imala tokom košarkaškog turnira fajnal-for Evrolige, koji je održan u maju 2018. u Beogradu!

Podsetimo, tada su u prestonici Srbije gostovali najpoznatiji evropski klubovi, koji su privukli veliki broj bogatih stranaca u našu zemlju.

Preselila se na Vračar

- Kad je bio fajnal-for, imale smo puno posla, ja sam imala pet klijenata zaredom. Kad sam došla kući, telo me je bolelo - ispričala je na saslušanju devojka, koja će biti jedan od svedoka tokom suđenja Mihajlu Maksimoviću, zakazanom za kraj februara.

Mihajlo Maksimović

Alo!

Foto: Alo!

Osim o svojim klijentima, ova devojka na saslušanju je pričala i o načinu rada makroa Mihajla i njegove „firme“. Ona je objasnila da je Mihajlo devojkama sam pronalazio klijente i da su bile u obavezi da njemu daju 30 procenata od zarade.

- Smena je bila od 19 do četiri sata ujutru, ali smo imale i druge aktivnosti, kao što su treninzi, odlazak kod psihoterapeuta, tako da nisam imala privatni život, nisam imala kad da ga imam - rekla je ona.

Prostitutka, seks, prostitucija, makro, političar, veš, žena

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Da posao ne bi trpeo, iz stana na Miljakovcu preselila se u centar Beograda, na Vračar.

- Jednostavno, da bih imala više posla i veću zaradu, morala sam da se preselim i da budem bliže drugim devojkama, kako bi vozači mogli da funkcionišu, da se ne gubi vreme u vožnji, a ja sam jedina živela daleko - rekla je stilistkinja i nastavila:

- Uložila sam i novac u 17 haljina, kao i u donji veš, koji sada mogu da bacim u đubre - navela je ona.

Kako je objasnila, „jedno vreme je vodila urednu evidenciju o svojoj zaradi, ali nakon što je ugradila silikone, što joj je Maksimović savetovao kako bi imala veću zaradu, više nije imala jasnu sliku o svojim primanjima, jer je upala u dugove“.

- Mogla sam da dam otkaz kad god sam htela, ali dugovi koje sam imala nisu mi dozvoljavali da izađem iz posla, uzela sam novac na kamatu - rekla je.

Prostitutka, seks, prostitucija, makro

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Pilot i plaćeni ubica

Podsetimo, Mihajlo Maksimović uhapšen je zajedno sa svojim bratom Dušanom Milenkovićem u martu 2019. zbog sumnje da se bavio trgovinom ljudima. Stilistkinja koja je pristala da svedoči protiv Mihajla bila je uhapšena u januaru prošle godine u hotelu sa još dve koleginice. Ona je, kako je Kurir juče objavio, između ostalog ispričala i da su joj klijenti bili stranci, biznismeni, pilot, ali i plaćeni ubica. Kako je rekla, neki od njih bili su i grubi.

Fajnal-for u Beogradu: Gostovali Španci, Rusi, Turci i Litvanci

Beograd je 2018. bio domaćin završnog turnira Evrolige, a održan je od 17. do 20. maja. Četiri najbolja kluba Starog kontinenta borilo su se tada za najprestižniji trofej, a pobednik je bio košarkaški tim Real Madrid. Osim košarkaša i navijača iz Španije, tada su u srpskoj prestonici boravili i igrači i navijači turskog Fenerbahčea, ruskog CSKA i litvanskog Žalgirisa.

Prostitutka, seks, prostitucija, makro, političar, veš, žena

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Prostitutka: "Živela sam jadno i bedno"

Stiliskinja koja je radila kao VIP prostitutka ispričala je i da je najstarijim zanatom počela da se bavi 2015, nakon što je preko drugarice upoznala Maksimovića.

- Bila sam student Pravnog fakulteta, ali sam zamrzla godinu jer nisam imala da platim školarinu. Od prve zarade sam se vratila na fakultet. Živela sam jadno i bedno, majka je mogla da odvoji 1.000 do 1.500 dinara nedeljno, ja sam mogla da kupim kafu, cigarete i sok - rekla je ona i dodala da je Mihajlo taj posao nazivao „firmom“.

Prostitutka, seks, prostitucija, makro, političar, veš, žena

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija