Veljko Ražnatović i Bogdana Rodić
E-Stock/ Strahinja Kostić
Veljko Ražnatović i Bogdana Rodić

E-Stock/ Strahinja Kostić

Veljko Ražnatović i Bogdana Rodić, Foto: E-Stock/ Strahinja Kostić

Roditelji verenice Veljka Ražnatovića srećni su što je njihova ćerka trudna i već su počeli da se spremaju za svadbu, koja je zakazana za 24. novembar

Budući da je snajka Cece Ražnatović pre tri dana saznala da je u drugom stanju, oni su odmah zakazali venčanje za 24. novembar u hotelu „Hajat“. Dok buduća mlada obavlja preglede u Beogradu, Veljko Ražnatović boravi u Titelu u kući koju će dobiti u miraz. Bogdanina majka Danijela i otac Bogdan presrećni su zbog lepih vesti.

PROČITAJTE JOŠ:

- Veljko mi je u utorak javio radosne vesti. Prvo smo bili u šoku, a ujedno i presrećni. Nismo se nadali prinovi jer se o tome nije pričalo niti se vršio pritisak. Deca žive zajedno već godinu dana u Beogradu i lepo im je. Mislili smo da će još da uživaju u ljubavi i putovanjima - kaže ponosni deda, da bi se zatim buduća baka ubacila u razgovor. Ona kaže da je odmah nakon saznanja pozvala priju Cecu.

- Bila je presrećna, a uveče smo mi ovde, a oni tamo, okupili prijatelje da proslavimo. Nije bitno da li će biti muško ili žensko, bitno je da je živo i zdravo. To je naše pravilo - kaže Danijela.

Iako je par venčanje planirao tek za narednu godinu, saznanje da će za sedam meseci postati roditelji ubrzalo je njihovu svadbu.

- Venčanje će biti krajem novembra. U selu nas svi pitaju kad će biti svadba. Kad sam im govorio da ne znam, niko mi nije verovao. Deca žive zajedno i lepo im je. Nakon svadbe živeće u Beogradu jer ne žele da Cecu ostave samu. Ovde takođe mogu da žive, može se reći da je istina da Veljku dajemo kuću u miraz, ali opredelili su se za veći grad. Njihova odluka za nas je zapovest - kaže Bogdanin tata i ističe da ima zeta za primer.

- Veljko je dečko na mestu, ima dobru dušu. Nas ne zanima šta se ranije pisalo o njemu. Normalno je da će mlad dečko s takvim statusom da izlazi, provodi se i menja devojke. Međutim, sada je totalno drugačiji. Posvećen je Bogdani i sportu. Tretira je i gleda kao kraljicu, a nama kao roditeljima je to najbitnije. On voli Titel i redovno dolazi - ističe Cecin prijatelj.

Ceca Ražnatović

e-stock

Ceca Ražnatović, Foto: e-stock

- Bez obzira na to što je ona s Veljkom, nije se promenila, pa nam i dalje pomaže oko farme pilića. Eto, prošlog vikenda je bila ovde i radila je s nama na pijaci. Ranije je uglavnom imala fizički napor, dizala je teške džakove, a ovog puta kao da je predosetila trudnoću, nije se fizički umarala - kaže Bogdanin tata.

Njegova supruga ističe da je s folk zvezdom u sjajnim odnosima, ali da nemaju vremena da se često viđaju:

PREPORUČUJEMO I:

- Ceca ima koncerte, a mi smo u poslu. Nemamo vremena kao nekad, prošla su ta vremena da se sedi i druži po kućama. Mi se s njima redovno čujemo. Sada smo još vezaniji, imaćemo prinovu, pa će viđanja svakako postati češća. Sada smo familija.

Veljko Ražnatović

E stock

Veljko Ražnatović, Foto: E stock

BONUS VIDEO:

Anabela Atijas u vezi sa mlađim muškarcem

 

Komentari (1)

Mikica

18.10.2019 13:20

BAS NAS ZABOLE DUPE.KOMU JE MAJKA I KO MU JE OTAC.?