Andreana Čekić
Alo!/Masanori Jošida
Andreana Čekić

Alo!/Masanori Jošida

Andreana Čekić, Foto: Alo!/Masanori Jošida

Marina i dalje teško prihvata novonastalu situaciju, dok Andreana i Marko javno iskazuju svoju ljubav.

PROČITAJTE JOŠ:

- Mi nemamo nikakav kontakt, oni su mene blokirali, on ne viđa dete. Izabrao je ljubavnicu umesto žene. Njegova porodica je uz njih, meni se niko ne javlja. Moja porodica i prijatelji su uz mene, a Marko se njima ne javlja - počinje priču vidno uznemirena Marina.

- Koji muzičar, član benda? To veze nema, on je bio tehničar, postavljao je opremu. Trenutno je nosač kofera, pošto nije ni to, jer ona ima druge tehničare. Nema veze sa jednim jedinim instrumentom, bolje zna dete da mi svira nego on. Predstavlja se lažno. Bio je tehničar u nekim drugim bendovima, pa kod Andreane je počeo 1. septembra. On je vozio njenu opremu i postavljao u tim klubovima, sad više to ne radi, to rade druga dva momka - tvrdi Miloševićeva supruga.

Marinina i Markova ćerka zna za očevu vezu sa pevačicom, a kako nam Marina kaže ona ne želi da joj stvara iluziju o idealnom ocu kada nije tako.

- Ona mene optužuje da ja sarađujem sa njenim mužem, to nema veze sa mozgom. Ne čujem se sa čovekom, samo sam ga kontaktirala da mi potvrdi informacije, jer nisam mogla da verujem da se to desilo. Meni ovo ne treba, njoj ovo treba. Stvarno mi je muka da neko idealizuje nešto što nije idealno, dok ja trunem, da se neko veseli. Sreća se na gradi na tuđim suzama, a ja verujem u Boga! - kaže Markova zakonita supruga.

Marini je Marko obećao da će voditi računa o detetu, a već mesec dana je ne viđa, ali kako kaže Marina, ona će se sama snaći za svoje dete.

PREPORUČUJEMO I:

- Objašnjenje meni nije dato. Meni je dato obećanje da će ispunjavati obaveze o detetu i još svašta, i to se sve zaboravilo. On ne vodi računa o detetu, ne daje ništa za dete. Meni ne treba, razumem ja da on ne radi i da nema para. Moraju da budu svesni da on ima dete i da će nas ono uvek povezivati, a oni mene mogu da blokiraju na svim mogućim mestima, ali ceo život će nas povezivati dete. Ono je meni centar sveta i ja ću se uvek snaći za njega da živi kako zaslužuje, ne treba joj otac - izričita je Marina.

Markova zakonita supruga oseća se loše zbog svega što se desilo, a kako kaže, pogađa je kada vidi muža sa Andreanom i to u stvarima koje mu je ona kupila.

- Nisam ništa posumnjala, verovala sam mu više nego sebi. Mi smo imali takav odnos, to je bilo više od ljubavi. Nisam kao ona plaćala za ljubav, meni to nije bilo potrebno. Nas dvoje smo se upoznali i došli da živimo sa dve šolje i izgradili neki svoj život. Trnovit put je bio za tih 10 godina sa svim što se dešavalo. Ona je mene držala za ruku i rekla mi: "Nemoj, molim te da poveruješ u te priče, pošto se ja razvodim. Znaš kakva je estrada"... Ja to znam odlično, on je i pre radio sa ljudima sa estrade, rekla sam joj da ne verujem u te priče i da verujem samo njemu - kaže Marina i dodaje da je putem medija saznala da joj muž ima devojku.

Andreana Čekić

Screenshot Instagram

Andreana Čekić, Foto: Screenshot Instagram

- Naš brak se nije promenio, niti bilo šta... Kada je otišao nisam posumnjala, tek kada su mediji objavili. Sve mi je bilo jasno kada me je ona blokirala i kada je on počeo da vileni kako ne mogu ja da komentarišem da je on oženjen. Oni bi najviše voleli i bili bi srećni da se ja nisam pojavila i da ništa nisam rekla - objašnjava Miloševićeva zakonita žena koja je tužila pevačicu zbog iznošenja, kako sama kaže, neistine o njoj.

- Zbog toga što je ona mene okrivila da me je njen muž potplatio da je uništim, zato ćemo se nas dve videti uskoro na sudu pa će morati sve to da mi dokaže. Ona još uvek nije primila poziv, videćemo sve - zaključila je Marina.