Anastasija Ražnatović
Screenshot
Anastasija Ražnatović

Screenshoot Instagram

Anastasija Ražnatović, Foto: Screenshoot Instagram

 Jedna od najpoznatijih pevačica na domaćoj estradi mlada Anastasija Ražnatović otkrila je kako teku prirpeme za novi album, ali i koliko joj se život promenio od kada je odlučila da živi sa dečkom Đorđem na novoj adresi. 

PROČITAJTE JOŠ:

Anastasija Ražnatović

Screenshoot Youtube

Mlada pevačica izjavila je da će ovog leta biti najviše posvećena radu na albumu, ali da se nada da će uspeti da ugrabi i malo vremena za odmor.

- To mi je prioritet broj jedan, ali želeću da uhvatim poneku krivinu i otputujem sa dragim ljudima. Nadam se haosu na estradi, ako su ove dve pesme napravile nešto veliko, nadam se da će i album tako. Definitivno je veća odgovornost, imala sam tremu posle prve pesme da li će je druga nadmašiti, a jeste i to mnogo više - rekla je Anastasija.

Anastasija Ražnatović

K. Lazarević/Alo!

Anastasija Ražnatović, Foto: K. Lazarević/Alo!

Veliku pažnju javnosti privuklo je i to što je Anastasija započela zajednički život sa dečkom Đorđem Kuljićem, a kako kaže, ništa se drastično nije promenilo u njenom životu od tada.

- Svi kažu kao kad se osamostališ sve se promeni, ali meni nije ništa, nisam toliko udaljena od kuće, i dalje provodim vreme sa porodicom - rekla je pevačica.

PREPORUČUJEMO I:

Anastasija Ražnatović

Screenshoot Prva