Nikolija Jovanović
Rajko Ristić/Alo!
Nikolija Jovanović

Alo!/ Masanori Jošida

Nikolija Jovanović, Foto: Alo!/ Masanori Jošida

Nikolija je poznata po tome da prati trendove, a poznato je da njeno telo krase brojne tetovaže. Na primer, 2014. godine na intimnom područiju istetovirala pištolj i latinsku izreku "Panta rei", a jednom prilikom i objasnila njihovo značenje:

- Panta rei znači 'sve teče, sve se menja', a pištolj nema nikakvo značenje osim što mi se svidelo da baš to istetoviram - rekla je pevačica jednom prilikom.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Mi smo primetili da je Nikolija nedavno ukrasila leđa novom slikom, a na internetu smo pronašli opšte značenje tetovaže oka.

Nikolija Jovanović

Screenshot Instagram

Nikolija Jovanović, Foto: Screenshot Instagram

Kako smo saznali, prve tetovaže oka tetovirali su zatvorenici na leđima drugih zatvorenika koji obeleženi kao doušnici ili su bili se*sualno zlostavljani od strane drugih zatvorenika, ali je oko i simbol savesnosti.

Međutim, nije poznato kakvo značenje ova tetovaža ima za Nikoliju ili da li je nekome posvećena.

Poznati svojoj deci dali NAJČUDNIJA IMENA na svetu! Zgranućete se kada čujete kako se zovu ćerke Zdravka Čolića!

AUTOR: Alo.rs/ B.Z. DATUM I VREME: 11.05.2019. 20:10 Javne ličnosti su svojim naslednicima dali veoma kreativna imena. Nikolija Jovanović, Foto: Masanori Jošida/Alo! Mnoge naše javne ličnosti za svoje naslednike biraju veoma specifična imena, a među onima koji se nisu odlučili za klasiku su i Nikolija Jovanović, Ana Štajdohar, Zdravko Čolić, Jovana Švonja i mnogi drugi.

Pogledajte BONUS video:

Katarina Grujić po prvi put otkrila detalje iz bolničke sobe!