"DRUŽE MOJ, NEĆEMO ZAJEDNO UĆI U NOVU GODINU" Prijatelji i kumovi se opraštaju od Grua! Čitulje poginulom reperu lome i najtvrđa srca! (FOTO)

Tuga!

Dalibor Andonov Gru
Dalibor Andonov Gru, Foto: Dejan Briza/Alo!

Reper Dalibor Andonov Gru poginuo je u ponedeljak 9. septembra u Zemunu, tokom vožnje kajta, više o tome pročitajte OVDE.

 

Njegovi roditelji, udovica Danica, sinovi Vuk i Relja i dalje su neutešni zbog njegove smrti, kao i mnogobrojni prijatelji i poštovaoci Gruovog lika i dela, koji se danima opraštanju od njega.

POTRESAN PRIZOR ISPRED KUĆE Komšije izjavljuju saučešće, udovica u crnini ne može da se smiri! Uplakana okačila Gruovu umrlicu! (VIDEO)

Svi oni koji su ga voleli danas će ga u 14.30 ispratiti na večni počinak na groblju Orlovača, a od njega su se oprostili i potresnim čituljama.

Umrlica
Umrlica, Foto: Screenshoot Politika

"Druže moj, nažalost nećemo ponovo zajedno ući u Novu godinu, nećemo sarađivati, učiti od tebe kako biti drug i kako praviti vrhunski rep. Tvoja dela ostaju zauvek. Bio si i ostao legenda, nećemo te nikad zaboraviti. Neka te anđeli čuvaju", emotivne su reči jednog od Gruovih prijatelja.

"BOLJE DA POGINEM NEGO DA OSTANEM INVALID" Gruovo jezivo predskazanje! Pred smrt se poverio prijateljima, zaledićete se od njegovih reči!

Umrlica
Umrlica, Foto: Screenshoot Politika

POGLEDAJTE BONUS VIDEO

Najdirljivija scena sa Gruove komemoracije!

 

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi