Aleksandra Prijović, Jelena Karleuša
Ana Paunković/Nenad Vujanović/Al
Aleksandra Prijović, Jelena Karleuša

Ana Paunković/Nenad Vujanović/Al

Foto: Ana Paunković/Nenad Vujanović/Al

PROČITAJTE JOŠ:

Aleksandra Prijović

Screenshoot Youtube

Saša Popović je navodno za honorare za novi žiri izdvojio čak milion evra, a 100.000 namenjeno je snajki Lepe Brene, koju je JK vređala da je "seljančica koja se druži sa šljamom", aludirajući na Cecu Ražnatović.

"Popović uveliko sprema novu sezonu "Zvezda Granda", koja kreće u septembru. Rešio je da digne gledanost, pa je u žiri pozvao snajku svoje prijateljice i gazdarice "Granda" Lepe Brene. Aleksandra je to oberučke prihvatila", otkriva izvor i dodaje da direktor "Granda" očekuje da će između Karleuše i Prijovićke leteti perje pred kamerama.

Jelena Karleuša

Nenad Vujanović/Alo!

Foto: Nenad Vujanović/Alo!

"Biće interesantno kad se nađu jedna pored druge i počnu da se prepucavaju! Njih dve su u lošim odnosima otkad je Prija na Instagramu postavila fotku sa Cecom. JK, koja godinama otvoreno ratuje sa Ražnatovićevom, odmah ih je žestoko izvređala", podseća naš sagovornik.

Karleuša se, naime, tada javno obratila Breninoj snajki, i to baš ispod "sporne" slike: "Draga Aleksandra, izuzetno si mi draga i slatka. I zato ću ti ovo sada javno napisati. Tebi ovaj polusvet i šljam ne treba." Prijovićka je obrisala Jelenin komentar ispod slike, a pop pevačica se zatim oglasila na Tviteru: "Uvažiš seljančicu Priju (zbog Brene), napišeš joj dobar savet, a ona to obriše i opet postavi sliku sa Nanogicom. Šta ti je ruralni pedigre!"

Aleksandra Prijović

E-Stock

Foto: E-Stock

Zvezdani ratovi

Pored Prije, Popović planira da u žiri dovede zvezde iz celog regiona. Njegova ideja je da napravi nadmetanje između postojećeg tima u kom su JK, Ana Bekuta, Dragan Stojković Bosanac, Đorđe David, Marija Šerifović i novog, koji bi činili pevači sa prostora bivše Jugoslavije.

"U sudijskoj stolici sedeće Severina Kojić, za koju je JK govorila da je "jadnica koja loše puši"! Saša uveliko pregovara i sa još jednom hrvatskom zvezdom Jelenom Rozgom, za koju se nada da će ovih dana potpisati ugovor. Ekipi bi trebalo da se pridruži i novopečena Karleušina drugarica Dara Bubamara. Jelena je insistirala da Popović pozove Daru jer želi da ima nekog u svom timu kad krene frka sa Prijom i Seve", ističe naš sagovornik.

PROČITAJTE JOŠ: