OGROMNE CIFRE SU U PITANJU! Prija i Filip za venčanje pukli 500.000 €, a zaradili DUPLO VIŠE! A tek da čujete KOLIKO PARA su Dragana Džajić i Miloš Ivanović dobili!

Široko!

Dragana Džajić i Miloš Ivanović
Dragana Džajić i Miloš Ivanović, Foto: Screenshoot Instagram

Svadbe poznatih lićnsti su veoma interesantne javnosti jer su za njegovu realizaciju neretko izdvojeni desetine hiljada evra. OVDE pogledajte snimak koji otkriva prave odnose između Ane Ivanović i Dragane Džajić! 

Dragana Džajić i Miloš Ivanović su za svadbu u jednom prestoničkom hotelu sigurno potrošili mogo novca, ali su mediji pisali da su od gostiju dobili 100.000 evra samo u kešu, a dobili su i druge izuzetno vedne poklone. Za muzoiku su bili zaduženi Ana Kokić i Saša Matić. OVDE pročitajte koliko novca su Miloš i Dragana dobili od svadbe!

Nevena Božović i pilot Nikola Ivanović su za svadbu po nekim tvrdnjama potrošili 70.000 evra, a pevali su Petar Grašo, Jelena Tomašević i The Frajle. Pogledajte OVE kako je svadba izgledala

Aleksandra i Filip
Aleksandra i Filip, Foto: Alo!/Dejan Briza

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović su kako se spekulisalo potrošili 500.000 evra za svadbu, dok su od 900 gostiku zaradili dvostruko više novca nego što su uložili u veselje. Pogledajte OVDE šta je Aleksandra rekla o Filipovoj prevari. 

Bogoljub Karić je organizovao kolektivno venčanje gde je u brak stupilo četvoro njegove dece. Venčanje je održano u Hramu Svetog Save sa više od 800 gostiju. 

Milan Lola Smiljanić
Milan Lola Smiljanić, Foto: Marko Metlaš/Alo!

Venčanje Lole Smiljanića i Tamare Čupković je veopma popraćeno u javnosti. Mlada je ponela duboli dekolte, a goste je oduševila mladalačka torta na četiri sprata ukrašena cvećem.

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi