Dajana i Žika
Rajko Ristić/Alo!
Dajana i Žika

Rajko Ristić/Alo!

Dajana i Žika, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Dajana Paunović i Žika Jakšić razveli su se u februaru 2017. a spekulisalo se da nisu ostali u dobrim odnosima. Dajana je nedavno demantovala ove navode i otkrila da i dalje oseća emocije prema bivšem suprugu.

PROČITAJTE JOŠ:

Voditeljka i producent viđeni su zajedno na koncertu Ilde Šaulić gde su uživali u međusbonoj pažnji, što je mnoge navelo da pomisle da postoji šansa za pomirenje.

"Emocije između nas su oduvek postojale, mi se nismo rastali zbog nedostatka ljubavi. Verujem u tvrdnje psihologa da je bez obzira na to ko je ostavio, a ko bio ostavljen, vreme je najbolji pokazatelj za sve. Ono uvek otkrije koliko su emocije između partnera bila jake, da li ih još uvek ima, kao i da li se za njih valja boriti. Ukoliko još uvek postoje, stvari su očigledne", rekla je Dajana.

"Ne znam zašto se podigla tolika buka oko zajedničkog pojavljivanja i par lepih reči. Žika i ja smo ostali u korektnim odnosima, samo to nismo delili sa drugima. Nikada nam nije bilo važno šta će ko reći i misliti pa je tako i ovog puta. Imamo sina koji nas povezuje, on stasava i raste, pored sebe svakog dana u svakom momentu mora imati i oca i majku. Što se pomirenja tiče, veoma sam zadovoljna svojim emotivnim statusom, tako da o povratku na staro ne razmišljam", dodala je voditeljka.

Dajana i Žika

Rajko Ristić/Alo!

Dajana i Žika, Foto: Rajko Ristić/Alo!