ŽARILA I PALILA 90-IH Pričalo se da je promenila veru, i da je počela da se bavi magijom - ovako danas izgleda pevačica Marina Živković! (FOTO/VIDEO)

Marina je i danas, kao nekada, prepuna pozitivne energije, a ni njen fizički izgled nije se puno promenio.

Marina Živković
Marina Živković, Foto: print screen

Pevačica Marina Živković bila je i te kako popularna tokom devedesetih godina, proslavila se hitovima "Lavica", "Bolujem u sebi", "Uzmi ili ostavi" i "Ne idi od mene", ali se povukla sa scene na vrhuncu popularnosti.

Već godinama se ne pojavljuje u medijima, ali je odlučila da se oglasi za i otkrije kako danas izgleda njen život. Marina kaže da živi jednim skromnim i mirnim životom, bez stresa, što joj veoma odgovara.

- Pa, živim fenomenalno. Imam svoj mir, nema više onog stresa, one jurnjave, ludila po aerodromima i tako dalje. Fenomenalno mi je, napokon mir - ističe Marina.

Marina je i danas, kao nekada, prepuna pozitivne energije, a ni njen fizički izgled nije se puno promenio. Sa kolegama iz perioda kada je bila popularna slabo je u kontaktu i smatra da na mladima svet ostaje, zbog čega je dala zeleno svetlo svim novim pevačima.

BONUS VIDEO:

 - Slabo sam u kontaktu s kolegama. Ne volim da se vraćam u to vreme. To je jedan period mog života i to je deo moje prošlosti. Zašto bih se vraćala? - govori Marina Živković, a zatim je priznala zbog čega se povukla na vrhuncu karijere.

- Oduvek mi je bila želja, kad budem na vrhuncu slave da se povučem da se ne bih provlačila u nekim zrelim godinama po emisijama i tako te neke stvari. Ne priliči mi. Ako hoćeš da ostaviš neki pečat, onda to dostojanstveno uradi. Onda se povuci kad si u zenitu, a ne kad padaš, padaš, padaš i posle bude: "Jao, jadna". Ako nisam do tada sebe obezbedila i zaradila, sigurno neću ni kada padnem. Svi negde žive od stare slave. Vreme te pregazi. Dolaze mlađe kolege, to je normalno i šta, sad treba da se takmičim s njima? Na mlađima svet ostaje, zato duše moje samo šišajte. Šta ćemo mi polovnjaci da idemo s mlađima koji pucaju od lepote i blistavosti, da se mlatimo s njima po aerodromima... To ne priliči. Znam da ima jako dobrih mladih pevača i drago mi je zbog toga. Muzika se malo promenila, nije fazon kao u mom vremenu, idemo u korak s svetom - dodaje Marina.

Proteklih godina šuškalo se i da je Marina promenila zanimanje i veru, te da je postala beli mag, ali sada je to demantovala.

- To nije tačno. Ja stvarno ne znam... Ne mogu da verujem da su ljudi toliko izvitopereni. Valjda postoji neki zakon i kako onda neko može da bude beli mag? Jedne novine su izbacile pre par godina da sam promenila veru, da sam sada Maha mantra. Vidi, ja nemam veze s tim. Niti znam šta znači to. Veru nisam promenila! Rođena sam u Srbiji, nikada ne bih promenila veru. Ovo je moj predeo. Ja sam ovde rođena, jedem našu hranu. Pričam maternjim jezikom, ne koristim strane reči. To nema veze sa životom. Padalo mi je na pamet i da ih tužim, ali sam odustala. Neka pišu šta hoće, samo neka stave lepu sliku - kaže Marina za kraj.

Anabela Atijas stavila je tačku na spekulacije o preljubi njenog supruga Andreja Atijasa, a OVDE pogledajte kako je to i uradila !

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi