Dejana Živković
Screenshoot Instagram
Dejana Živković

Screenshoot Instagram

Dejana Živković, Foto: Screenshoot Instagram

Manekenka Dejana Živković pre dve godine je preživela pakao kada je imala udes, zbog kojeg joj je lice bilo izdeformisano, a lečila se nekoliko nedelja. Iako dugo nije želela da govori o tome, manekenka je sada otvorila dušu i prisetila se svega kroz šta je prošla.

PROČITAJTE JOŠ:

Mnogi su je osuđivali zbog toga što je radila estetske korekcije, međutim, ona kaže da je sve bilo u svrhe izjednačavanja leve i desne strane lica.U tim momentima, nije mislila ni na šta osim na to da preživi.

- Naravno da sam se uplašila za život, sve se dogodilo tako brzo, bila sam svesna da ce doći do udesa i pogledala u vozača momentalno sa blagim šokom svega bukvalno sekund pre udesa - kaže Dejana Živković. Na pitanje kako je došlo udesa, manekenka objašnjava:

- Vraćali smo se sa plaže u Sen Tropeu u Francuskoj, bila je velika gužva u našem pravcu, a prijatelj sa kojim sam bila želeo je da obiđe kolonu. U krivini nije video ležećeg policajaca koji je bio veći nego što je inače. U tom trenutku, pojavio se kombi iz suprotnog smera... nije bilo moguće izbeći udes - priseća se Dejana jezivog momenta.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by DEYANA (@dejanazivkovic) on Sep 12, 2017 at 8:26am PDT

Zašto si tek posle dve godine odlučila da o tome progovoriš?

- Zato što nisam pristalica popularnosti po svaki cenu. Nemam taj odnos sa novinarima i smatram da nije sve za javnost. Nisam videla potrebu, a ni poentu da o ovome pričam. To su bili teški dani za mene i najmanje što mi je trebalo u životu u tom trenutku je medijska pažnja. Sada sam odlučila da govorim o tome jer imam potrebu da kažem javno zašto mi je nešto drugačije na licu. Nije se vratilo u normalu kao što su mi doktori u Francuskoj rekli da hoće nakon nekog vremena. Uživo sam zadovoljna kako izgledam, ali vidim da na kameri to izgleda drugačije. Da su jagodice veće i da izgledaju neprirodno. Nažalost, morala sam da dodajem u drugi obraz materijal ne bi li ih izjednačila.

Rekla si da ti je lice bilo unisteno, kako su izgledali tvoji naredni dani?

- Nakon Francuske, došla sam maltene prvim letom za Beograd, ali sam već sledeći dan rešila da odem u vikendicu. Imala sam mnogo hematoma na desnoj strani lica, zaista nisam bila za druženje sa ljudima, a kamoli šetnju po gradu. Totalno sam izgledala izdeformisano i trebalo je tri nedelje da ti hematomi nestanu i da mi se vrati lice donekle u normalu.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by DEYANA (@dejanazivkovic) on Aug 24, 2017 at 8:30am PDT

Gde si se lečila i ko je tada bio pored tebe rame za plakanje?

- Otišla sam u vikendicu gde sam bila sa porodicom. Moji roditelji su bili zgroženi i frapirani kako sam izgledala. Veoma su bili zabrinuti i odmah su mi rekli da dođem kod njih i da će oni voditi računa o meni. Ko može da bude bolji oslanac u životu od majke i oca. Zaista jako težak period u mom životu.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

?

A post shared by DEYANA (@dejanazivkovic) on Oct 11, 2018 at 6:53am PDT