Luna, Kija i Sloba
printscreen
Sloba i Kija

Instagram

Sloba i Kija na venčanju , Foto: Instagram

Ništa nije tako pomerilo granice rijaliti formata kao ljubavni trougao između Kristine Kockar, Lune Đogani i Slobodana Radanovića, koji mesecima intrigira konzumente rijaliti sadržaja, ali i sve one koji se ispred ekrana zadrže tek toliko da vide da li će Kija konačno da kaže ono što se od ulaska sprema, a što Slobodan "i te kako vrlo dobro zna".


 Stjuardesa, blogerka i tromi pevač

A kako i ne bi?! U ljubavnoj priči jedne ambiciozne stjuardese iz predgrađa Zrenjanina i muža joj, tromog pevača u pokušaju, i razmažene ćerke poznatih roditelja utkani su svi motivi uzbudljivog holivudskog blokbastera. Na jednoj strani stoji pet godina savršene Kijine i Slobine romanse, veze pune lepih iznenađenja, romantičnih gestova i uzbudljivih putovanja, doduše, bez seksa u poslednje dve godine veze.

Uzdržavanje od odnosa im je očigledno poslužilo kao zdrava osnova za (ne)srećan brak. Na drugoj strani je Luna, ćerka poznatih roditelja, koja tuđe muževe tretira kao javno dobro, a detalje iz privatnog života nudi na izvol’te, onako kako se nudi luk na pijaci.

Kija i Sloba

Printscreen

Kija prvi ulazak u Zadrugu, Foto: Printscreen

Između je priča o strasti, izdaji, javnoj prevari, osveti, tajnim planovima i izneverenim nadama. A pre svega je priča o pevaču, kom ni neosporan talenat i dobar plasman u takmičenju nisu pomogli da svoje ime pozicionira na domaćoj muzičkoj sceni i odmakne dalje od "onog lika koji se nekada pojavio u nekom šouu".

Ali krenimo redom.

Samo sedam dana trebalo je Slobi da se sastajući se tajno sa blogerkom po toaletima "Zadruge" zaljubi u nju, i još koja nedelja da prohuji u prvom zanosu, pa da u živom prenosu javno prizna sebi, Luni, supruzi Kristini i svekolikom auditorijumu da su osećanja koje gaji prema uzdanici Đogaj familije iskrena i nežna, skoro pa beznadežna.


Ništa dok mama ne aminuje

Drugim rečima, trebalo je da mama Draginja aminuje novu snajku, pa da momak od dva metra i stotinak kilograma prizna ono o čemu se danima šuškalo po "Zadruzi". Da je uz zakonitu ženu, poštenu stjuardesu iz Zrenjanina, našao i ljubavnicu, koja mu prija i savršeno ga razume i da nije vredelo kada je ta ista zakonita žena umarširala u "Zadrugu", na sat-dva, da spase šta se spasti da, usput svađajući se sa nekadašnjom Đogaj snajom, koja je njenog supruga deklasirala kao - pedera!

Prilog, Luna i Sloba

Printscreen

Luna i Sloba priznaju osećanja koje gaje jedno prema drugome, Foto: Printscreen

Najpreciznije, manje od mesec dana trebalo je Slobi Radanoviću da zauzme sve naslovne strane dnevnih i nedeljnih tabloida, što mu, ruku na srce, ne bi uspelo ni da se do sudnjeg dana takmičio u "Pinkovim zvezdama". 

A od tada više ništa nije bilo isto. Poštena rijaliti publika zgražavala se nad bezočnim ljubavnicima, čija je strast gurnula u propast njihove porodice, tražeći manu nevernom Slobi, ali nikada ne odustajući da u Luni vide jedinog uzročnika svih problema.

Oni malo zagriženiji za rijaliti scenario i uzbudljive preokrete čekali su da zakonita supruga ponovo umaršira u "belu kuću" i pomrsi konce nevinim ljubavnicima, dok oni najfanatičniji i danas polemišu na Fejsbuk grupi "Luna i Sloba - ljubav živi" i sve nade polažu u to da će ljubav preživeti.


 Slobodane, kako te nije sramota?!

A kada je nakon početnih turbulencija veza pevača i blogerke konačno uplovila u mirnu luku, odnosno kada je rejting uglednog rijalitija stagnirao, u "belu kuću" je ponovo umarširala Kristina Kockar, rešena da tu i ostane, kako bi sa suprugom razrešila sve sukobe koji su pet godina nagrizali savršeni brak, usput pozdravljajući novog-starog dečka, kafedžiju Andriju Lazovića iz Budve, koji je u tih nekoliko nedelja međuprostora grejao postelju gospođi Radanović.

Kristina Kija Kockar

Printscreen

Drugi put je došla da ostane , Foto: Printscreen

Od tog 18. novembra, pa sve do danas nije prošao dan da naslovnice tabloida nisu zauzeli akteri najintrigantnijeg ljubavnog trougla, a ni sedam meseci otkako je Kristina uzviknula: "Slobodane, ja sam ti žena, kako te nije sramota?!", priča nije odmakla dalje od početka. Ulogu osionog preljubnika Sloba je verno igrao do pred sam kraj, a supruga je, u duhu najboljih studenata drame, i dušom i telom pokazala šta znači zadržati dostojanstvo u bolu, dok je Luna briljirala u ulozi levog smetala u belim helankama koje se sporadično češka po intimnoj regiji i loše nadograđenoj, kineskoj kosi. 

Trudnica, maloletnica, Đekson i Đeksonice....

Od ostalih likova koji su u proteklih devet meseci statirali u zabavno-humorističkom programu "Kija, Sloba, Luna" izdvojili su se tek poneki. Ubedljivu epizodnu ulogu neodoljivog i neumoljivog zavodnika odigrao je reper Nemanja Đerić Đekson, koji je imao seks pred kamerama sa čak četiri devojke.

Najpre ga je iz anonimnosti izvela Anđela Veštica, pa mu je dodatni "hajp" dala Mina Vrbaški, koja se zbog seksa sa reperom tukla sa drugaricom Vešticom, a onda mu je u krevet uletela plesačica Jelena Krunić. U Andrijanu Radonjić se istinski zaljubio, a iako se ona zavetovala na čednost u rijalitiju, i nju je odveo u krevet. Jovana Tomić Matora i Sanja Stanković ušle su u istoriju srpske televizije kao prvi gej par koji se "autovao" u živom programu, a svoje mesto među velikanima rijalitija zaslužila je i Miljana Kulić, koja je u "Parovima" zatrudnela sa Ivanom Marinkovićem, a onda je u jeku rijaliti sezone prešla u "Zadrugu".

Izuzetan momenat desio se i kada je Mina Vrbaški postala deo rijalitija i svojim ponašanjem pokazala zašto je starijim maloletnicama mesto u školi, a ne na televiziji. Pažnju publike privukla je i veza Mikija i Nadežde, ali i njihov žestok seks u kokošinjcu, koji je završio na sajtu za odrasle...  

 U ovoj podeli ništa ne bi bilo neuobičajeno da se pred sam klimaks nije desio novi obrt. Prezir i ravnodušnost naprasno je zamenila istinska ljubav, koja je u srcu dostojanstvene supruge pronašla oproštaj za sve Slobine grube prekršaje.

A bilo ih je i previše, jer nije Kiji smetalo ni da gleda supruga dok se preko puta stola ljubi sa Lunom, još manje su je uzbuđivale sitne čarke, žestoke svađe i šamari koje je ljubavnica nesebično delila njenom zakonitom mužu, a čini se da nije ni konstatovala kada je mlada konkubina zaskočila čoveka kom je pred bogom rekla "da", jednog jutra, posle žurke, kada su niske strasti posebno jake, a pamet plitka. 

Ništa Kiji nije smetalo, jer ništa Kija nije osećala prema Slobi, makar se držala te priče do pred kraj rijalitija.

Mrvica plus Micika, osta Luna bez trika

Tek kada su zgubidani iz Šimanovaca ušli u poslednji mesec svog života u izmaštanom svetu, drastično se promenila priča Kristine Kockar. Prezira vredan Slobodan postao je Boba i Micika, kog, po sopstvenom priznanju, malena Mrvica voli više od sebe, više od života, više od Andre, pa čak i više nego što će ga ikada voleti mrska Luna.

U tih nekoliko dana previranja ostaće Kristina i bez otuđenog oca, a koliko se dostojanstveno držala na sahrani dok je sa suprugom pod ruku primala saučešće od dečka iz Budve, ekskluzivno se ispovedila reporteru "Pinka", koji se zatekao na grobnom mestu raba božjeg, izvesnog Miloša Kockara, dok je uredno tekao živi TV prenos spuštanja mrtvačkog sanduka u raku.

Kija i Sloba na sahrani Miloša Kockara

Alo!/Dejan Briza

Kija i Sloba na sahrani Miloša Kockara, Foto: Alo!/Dejan Briza

Nastupajući dani proći će u znaku godišnjice crkvenog braka i Kristininog rođendana, a sve bitne datume iz petogodišnje savršene veze Boba je proveo uz suprugu, dok je nervno rastrojena Luna na mahove lupala na kapiju imanja sa zahtevom - ili da izađe i opere kosu ili da privuče pažnju ljubavnika, koji joj izmiče iz ruku. Ništa od navedenog nije pošlo za rukom Luni Đogani, osim što je na sopstvenoj koži osetila da sramota koja nastaje iz gluposti i sebične strasti nikada ne može da izazove sažaljenje.

Hoće razvod, neće razvod

Dani posle sahrane proći će u nekoj vrsti rijaliti vakuuma, kada će supružnici više vremena provoditi po hotelima, bez kamera, a šta je tačno bio predmet tajnih razgovora, čini se da ni samim akterima nije jasno.

Luna i Sloba

Screenshoot Youtube

Ne vole se više, ili se ipak vole? Luna i Sloba, Foto: Screenshoot Youtube

Po Kijinoj verziji, Sloba joj je rekao da ne želi razvod jer je i dalje voli i planira potomstvo sa njom, dok se pevač i sada kune da takve reči ni u ludilu nije izgovorio supruzi Kristini, već ljubavnici Luni. Po svemu sudeći, obema je šaputao nežne reči iza "škode" i sa njima planirao zajedničku budućnost, a kada je trebalo glasno da kaže čime je njegova dvostruka igra motivisana - Slobi je ponestalo argumenata.

Do samog kraja će ostati neizvesno da li će pevač iz rijalitija izaći sa suprugom Kristinom, ljubavnicom Lunom ili potpuno sam, a do 20. juna ima taman toliko da se Sloba ponovo zaljubi. I onda sve ispočetka.

Naslovna strana VIP Magazina broj 31

Alo.rs

Naslovna strana VIP Magazina broj 31, Foto: Alo.rs

Još uzbudljivih priča pročitajte u novom broju VIP magazina.