Ceca Romana
YouTube/printscreen
Romana Panić

Instagram/printscreen

Foto: Instagram/printscreen

Policija je, nakon što je tehničar pronašao nelegalne uređaje na bankomatu, pretresom stana u Spring Hilu gde su njih dvoje odseli, pronašla obeležene novčanice u vrednosti 23.500 australijskih dolara, uređaje za snimanje kartica, kartice za skladištenje podataka na kojima su pronađeni snimci kupaca na bankomatima, lične bankarske podatke klijenata u bankama i alatke za instaliranje dodatnih uređaja.

Romana Panić

Ana Paunković/Alo!

Foto: Ana Paunković/Alo!

F.M. je priznao krivicu na 18 tačaka optužnice, dok je Romana na 16, a osim što će morati da vrate novac, oni će morati i da idu u zatvor.

Naime, F.M. je osuđen na 14 meseci, a Romana na 12, s tim da će biti puštena uslovno posle dva meseca, prenose mediji u Australiji. Sudija je odbio njihove žalbe na presudu.

I dok svi mediji bruje o prestupu popularne pevačice, vratimo se na činjenice zbog kojih ju je masa ljudi volela i cenila, a to su njeni vanvremenski hitovi. Romana je karijeru započela numerom "Žena", a od tada nizala je stihove koji se praktično svi do jednog pevaju i dan danas.

Svetlana Ceca Ražnatović

Dejan Briza/Alo!

Foto: Dejan Briza/Alo!

Zanimljiv podatak je da je jedna od najpopularnijih pesama Romane zapravo bio namenjen folk divi Svetlani Ražnatović. Reč je o pesmi "Duga". Hit se konceptualno nije uklapao u Cecin tadašnji album, te ga je preuzela Panićeva.

 

Pročitajte i: