Krah desetogodišnje  ljubavi: Bojan Tomović
facebook
Bojan Tomović

Printscreen

Bojan Tomović, Foto: Printscreen

Prvo je priznao da boluje od Bipolarnog poremećaja, zatim da ga se familija stidi zbog bolesti , zatim je priznao da se razveo nakon više od 13 godina braka i javno poručio bivsoj tazbini da mu po*uše, a sada je objavio šokantne fotografije iz bolnice na kojoj se vide ozbiljne povrede Bojanovog lica. 

PROČITAJTE JOŠ:

Baki B3

Printscreen

Baki B3, Foto: Printscreen

HOROR U USRED NOĆI Dina upala Bakiju u stan, krenula da pravi lom i haos! Neotkriveni detalji isplivali u javnost!

 

" Imam dva kućna ljubimca, mačku i mačora, (majka i sin), koje obožavam. Međutim, sinoć mi se mačor nešto naljutio i bukvalno mi unakazio lice, glavu, rebra, pa me još i mačorova majka napade. Središe me, Bogomi dobro, tako da sam danas završio u bolnici na rendgenu. Nezgodni su ti današnji mačori, kažu da ih čak ne smem ni prijaviti za porodično nasilje (posto su kućni ljubimci, samim tim su deo porodice) jer vele da ko još veruje osobi sa dijagnozom, ispalo bi da su me mačor i mačka unakazili u "samoodbrani", pa bi me još ni krivog ni dužnog hospitalizovali, jer ipak sam ja na brdovitom Balkanu priznao da bolujem od Bipolarnog poremećaja. Kažu mi da se moja reč više ne važi, jer sam ipak bipolaran i da mogu samo da se "slikam", pa sam se, evo slikao, da vam pokazem "ručni rad" moga mačora i njegove "mamice"... Opasni neki kućni ljubimci, al ja im opraštam i volim ih i dalje, ipak su moji, šta će i oni, nije ni njima sa mnom lako, jbga možda im je malo granula... P. S. Ma šalim se za mačke, nego me jurilo "crno dete" iz "Glave šećera" pa sam sinoć pao niz stepenice i razbio se."

Svako bi pomislio da je poznati pevač pretučen, ali Bojan to poriče i tvrdi da su ga izgrebale mačke. Njegov status sve je ostavio u čudu.

Svetpoznatih. rs kontaktirao je Bojana Tomovića i od njega dobili sledeći odgovor:

„Ja sam dobro sada, bolje mi je, izašao sam iz bolnice i pozdrav svim dobrim ljudima, a onima koji se slade, nek im Bog oprosti, jer ne znaju šta rade.“