Nebojša Zulfikarpašić
Screenshot Facebook
Nebojša Zulfikarpašić

Screenshot Facebook

Nebojša Zulfikarpašić, Foto: Screenshot Facebook

Nebojša Zulfikarpašić, poznati gitarista, edukator i producent, preminuo je u 54. godini. Rođen je 1966. godine u Beogradu.

Završio je muzičku školu „Kosta Manojlović“, a potom Akademiju primenjenih umetnosti u Beogradu. Bio je član više bendova, među kojima su „Delča i sklekovi“ i „Svi na pod“.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Kao gitarista i producent, sarađivao je sa mnogim umetnicima poput Marije Mihajlović, Vlada Georgieva, Lene Kovačević, Slađane Milošević, Ramba Amadeusa, Bebi Dol, Madam Piano, Željka Joksimovića.

Među muzičkim sastavima, sa kojima je ostvario uspešnu saradnju, su „Zana“, „TAP 011“, "Block Out" i „Flamingosi“. Stariji je brat poznatog džez pijaniste Bojana Zulfikarpašića.

Kolege i prijatelji se od muzičara opraštaju na društvenim mrežama.

- Dragi kolega i komšija sa Voždovca Nebojša Keba Zulfikarpašić, čovek koji je odsvirao najlepše gitare u pesmama "Protiv sebe" i "1228" i koji mi je otkrio "Talk Talk". Počivaj u miru Kebili - objavio je Vranjković Nikola na svom Fejsbuk profilu.

Pevačicu (30) ubio vatromet na bini! Tragedija nasred koncerta!

AUTOR: Dejli mejl/B.Z. DATUM I VREME: 02.09.2019. 12:20 - 02.09.2019. 14:35 Tuga! Joana Sainz, Foto: Screenshot Youtube Joana Sainz (30), pevačica grupe Super Holivud, poginula je na bini kada ju je pogodio vatromet dok je pevala. Naime, grupa Super Holivuda, koji ima 15 članova, uključujući pevače, muzičare i plesače, nastupila je u Las Berlanas u Avili.

Pogledajte BONUS video:

Jedna je od NAJBOGATIJIH ŽENA sveta, a nekada je umesto haljina nosila džakove za krompir!