Momir Lukovac
printscreen

Mladi pevač Momir Lukovac (24), učesnik muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", tragično je preminuo u utorak, potvrđeno je medijima, ali nisu objavljeni detalji, ni okolnosti.

Tim povodom oglasilo se i Udruženje estradnih umetnika Crne Gore i učesnici muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" i potvrdili ove informacije, da je tragično preminuo Momir Lukovac (24), mladi takmičar ovog popularnog programa.

Lukovac je bio učesnik aktuelne sezone "Zvezda Granda", a poslednji put je na velikoj sceni pevao pre dva meseca. Bio je iz Banjaluke, a živeo u Podgorici.

Kolege se opraštaju od mladog pevača u neverici.

Oglasila se Slađa Zubčević, porukom "Počivao u miru dragi kolega, šok!", kao i njegova koleginica i prijateljica Krstinja Todorović, koja je objavljivala klipove Momirovih nastupa.

- Sunce moje, šta uradi od sebe?! Ponosna sam što sam te poznavala, što si bio drug, kolega i prijatelj i brat, prerano si nas napustio. Ali u zaborav nikad poći nećeš! Duša ti carovala, dobri moj Moka, srce me boli! - objavila je na Instagramu pevačica Ceca Bulatović.

Od Momira Lukovca se oprostila i Kristinja Todorović, njegova koleginica i dobra prijateljica.

- Počivaj u miru, dragi Momire - napisala je Kristinja Todorović.

Pevač Bojan Živaljević se oprostio od kolege porukom na društvenim mrežama.

- Druže moj, zašto? Počivaj u miru, dobri moj - napisao je Bojan Živaljević.