Marija Šerifović
Alo!/Rajko Ristić
Marija Šerifović

Alo!/Rajko Ristić

Marija Šerifović, Foto: Alo!/Rajko Ristić

Stoga su komšije na Novom Beogradu pričale o pevačici, gde Marija živi sama, dok joj mama Verica često dolazi u posetu. Komšinica O.O. kaže da je Marija zatvorena u susretu sa komšijama, dok je Verica divna žena.

"Od kako su zatvorile poslastičarnicu, retko je srećem. Za Vericu pitajte koga god hoćete i svi će vam reći isto, divna žena, obična, sa svima stane da porazgovara. Sa druge strane, Marija nije neko koga možeš da zaustaviš i da kažeš neku reč. Možda je samo zatvorena prema nama starijima, možda prema mlađima nije. Marija lepo peva, ima glas boli glava, a sad što je drugačija to je šteta. Moramo da se naviknemo. Iskreno da vam kažem, kada sam bila mlada, ta različitost se krila", iskrena je O., a njeno mišljenje deli i komšinica Nada:

"Nije to što smo mi starije pa nam smeta različitost, nego je šteta da nije nasledila Veričinu ženstvenost."

Preko puta Marijinog stana nalazi se perionica veša.

"Nju ne viđamo, sem kada prolazi kolima pored nas. Psa retko kada šeta ona, uglavnom to radi neka žena, valjda pomoćnica. Ona je kod nas i donosila njen veš. Zatvorena je za komšiluk, ali ja je volim kako god", rekla je radnica perionice.

U marketu koji se nalazi u neposrednoj blizini Marijinog stana vlasnik i prodavačice su oduševljeni što im je popularna pevačica komšinica, jer ponekad zapeva u radnji.

"Marija nam često dolazi, imamo predivno mišljenje o njoj. Sasvim normalna i obična devojka. Sjajna i komunikativna, dođe kod nas u radnju i otpeva nam pesmu. Mama isto dolazi u prodavnicu, veoma učtiva i prijatna gospođa", kaže prodavačica.

U obližnjem frizerskom salonu Marija se sređuje sa mamom Vericom.

"Viđam je tu kada je u Beogradu. Dolazi sa mamom Vericom kod nas u salon na sređivanje. Super su obe", poručio je frizer Miki.

Marija Šerifović

Alo! Nenad Vujanović

Marija Šerifović, Foto: Alo! Nenad Vujanović

Komšinica Ana kaže da Mariju retko ko poznaje, ali da je Verica dobra sa celim komšilukom.

"Srećem je samo u prodavnici. Nisam sa Marijom nikada pričala, dok je njena mama Verica ekstra. Ona zna ceo komšiluk, vrlo prijatna žena", istakla je Ana, a na njenu priču se nadovezuje komšinica Mira, koja ima samo reči hvale za pevačicu:

"Srećem je ponekad u marketima, dobra je, super i fina. Nismo razgovarale, ali lepo se javi kad god se vidimo."

Komentari (1)

TANJA

15.07.2018 09:43

Vide se kroz intervjue da je devojka koja ima stav,cvrst karakter,nema veliki stepen tolerancije i neku mekocu,da je puna sebe.Ni Zdravko Colic koji je mega zvezda nema taj ponos i drzanje.Nema komplekse sto izgleda kako izgleda.Tesko da bi nekom pomogla ako to ide na njenu stetu.Ima egoizma.Sve se cuje kad prica i vidi.