Šaban Šaulić
Nenad Vujanović/Alo!
Šaban Šaulić

Nenad Vujanović/Alo!

Šaban Šaulić, Foto: Nenad Vujanović/Alo!

PROČITAJTE JOŠ:

Ipak, stres i način života doveli su ga do stanja kada je morao da se uozbilji i povede računa o svom zdravlju, jer mu je na jednom iznenada pozlilo pa je pozvana i Hitna pomoć.

Zato je pevač tada odlučio da ode na operaciju kako bi sprečio da bolest uzme maha. Problem sa trbušnom aortom naročito pogađa muškarce u tim godinama i može da bude koban.

Kako je protekla operacija i kako je išao oporavak govorila je tada supruga Šabana Šaulića Gordana.

PREPORUČUJEMO I:

- Zahvaljujem vam na željama za Šabanov brz oporavak! Imali smo, zahvaljujući našem zetu Zoranu - Bati Mirkoviću, i sreću i način da dođemo do jednog od najboljih kardiovaskularnih hirurga u Evropi. Oporavak teče po planu i za dve nedelje se očekuje da se Šaban vrati svojim poslovnim obavezama. Uz nas su ovde ćerka Sanela i zet Bata - rekla je za tada za "Blic" Goca Šaulić.

Gordana je pričala da je sve to za celu porodicu bio veliki stres, ali da su zajedno uspešno prebrodili trenutke straha.

- Od momenta kad smo saznali, a to je pre tri godine, da će biti potrebna intervencija, prisutni su i strah i stres. Pošto smo mi kao porodica jako vezani, jedni drugima pružamo podršku i dajemo snagu - izjavila je tada supruga pokojnog pevača.

Šaban Šaulić

Dejan Briza/Alo!

Šaban Šaulić, Foto: Dejan Briza/Alo!

Pevač se tada uspešno oporavio od operacije, ali na žalost, u nedelju je doživeo tešku saobraćajku, kada je od siline udarca pojas zategao Šabana, koji je, kako je potvrdio tim lekara iz Nemačke, preminuo usled pucanja stomačne aorte koju je operisao pre 3 godine.