Elena Karić, Jugoslav Karić
Alo!/ Rajko Ristić
Elena Karić, Jugoslav Karić

Alo!/ Rajko Ristić

Elena Karić, Jugoslav Karić, Foto: Alo!/ Rajko Ristić

Elena Karić i Jugoslav Karić uživaju u skladnom braku preko 10 godina. Ćerka Verice Rakočević postala je deo jedne od najpoznatijih srpskih porodica tačno u oktobru 2005. godine. Iako ima prezime Karić, Elena se ne slaže sa time da je žena koja troši muževljevo bogatstvo.

Naime, sve je počelo na Instagramu kada ju je jedan pratilac prozvao zbog toga što propagira duhovne vrednosti, dok se sa druge strane udala za bogatog muškarca, što joj je donelo "armiju ljudi koji rade za nju".

Elena Karić, sa druge strane, ima posve drugačije viđenje svega ovoga.

Pročitajte još:

 

- Moj muž nije bogat, njegova porodica jeste, ali niti ja niti on živimo od tog bogatstva - istakla je ona, a zatim podrobnije obrazložila svoj stav.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

What would a girl possibly do in a such decadent environment then learning Gaelic and practicing a wee bit of witchcraft ✨✨✨

A post shared by Elena Karaman Karic (@elena.karamankaric) on Sep 26, 2018 at 1:15pm PDT

- Da, ja imam lep biznis i da, odlično zarađujem, ali ne vidim razlog da se zbog toga bilo kome pravdam. U pravu ste, imam mogućnosti da posećujem divne destinacije, ali zahvalnost i odnos sa prirodom se može praktikovati i ispred prvog drveta u prarku - zaključila je dizajnerka enterijera.

 

Komentari (1)

vodolijax

27.10.2018 17:26

Pa što to onda i ona nije praktikovala u prvom parku nego se udala za bogatog da bi to radila na Havajima.