Darko Lazić
Alo!/Rajko Ristić
Darko Lazić

Alo!/Rajko Ristić

Darko Lazić, Foto: Alo!/Rajko Ristić

PROČITAJTE JOŠ:

 

"Nikada se nisam pokajao što sam se oženio rano. Imamo zlatno i veoma pametno dete, koje mi je sve na svetu. Bilo nam je lepo dok je trajalo. Sada Ana ima svog dečka, kog voli, ja verenicu koja je trudna i kojom ću se oženiti".

"Iskreno smo se voleli, uživali smo u svakom trenutku. Da nije bilo tako, ne bih se oženio njom", svestan je sada Darko, koji nikada nije skrivao kako je uz stariju suprugu i sam sazrevao.

Ana Sević i Darko Lazić

Rajko Ristić/Alo!

Ana Sević i Darko Lazić, Foto: Rajko Ristić/Alo!

PROČITAJTE JOŠ:

 

"Rastavljaju nas od prvog dana otkako su saznali da smo zajedno. Nažalost, ljudi se danas uglavnom raduju samo nečijoj nesreći i to je zaista zabrinjavajuće. Glasine su nas navele da se zapitamo u kakvom je to pogrešnom pravcu krenuo ovaj svet i potrudimo da nikada ne postanemo takvi, kao i da selektujemo osobe koje nas okružuju", govorio je Darko pre dve godine.

Ipak, samo dvanaest meseci kasnije, Ana i on podneli su sporazumni zahtev za razvod braka. U početku su krili od medija, da bi na kraju priznali. Pevač se iselio iz stana u kom su živeli i otišao kod roditelja u Brestač.

"Poslednjih meseci našeg zajedničkog života naša porodica bila je izložena brojnim zlonamernim lažima, potpunim izmišljotinama i poluistinama plasiranim u medijima. Nije čak ni tačna tvrdnja medija da smo se razveli. Mi smo potpisali sporazumni razvod i čekamo da sud donese konačnu odluku. Razlog za to nije bilo koja druga osoba, nikakva paralelna veza ili ljubavna afera bilo koga od nas dvoje. Istinu o našem odnosu znamo samo nas dvoje i niko sem nas i u naše ime o tome ne može da govori. Ja ću uvek biti tu za svoje dete", rekao je tada Darko, koji je sa Anom ostao u korektnim odnosima.