Sandra Obradović
Alo!/Masanori Jošida
Sandra Obradović

Alo!/Masanori Jošida

Sandra Obradović, Foto: Alo!/Masanori Jošida

- Volela bih da se otkrije ko stoji iza tog napada. U toku noći mi je neko na automobilu razbio farove i za mene to nije ništa drugo do klasična pretnja. Šta bi se desilo da smo moja beba i ja bili u automobilu - pita se Sandra.

Kako kaže, nije samo razbijanje automobila ono što ju je prestravilo. Već neko vreme, ona trpi i druge neprijatnosti od nepoznatih počinioca.

Sandra Obradović

Alo!/Masanori Jošida

Sandra Obradović, Foto: Alo!/Masanori Jošida

- Da je u pitanju samo automobil, mogla bih da kažem da je možda i slučajnost, da se možda neko pijan zakucao u moj parkirani automobil... Možda je neko greškom polomio farove na mom, umesto na nekom drugom automobilu. Međutim, mene i mog sina već izvesno vreme prate neki ljudi i fotografišu nas. Nedavno mi je u parku jedna žena rekla: „Gospođo, ovi muškarci su vas upravo fotografisali. Viđala sam ih i ranije, prate vas!“ - kaže Sandra Obradović za „Alo!“.

Nije želela da nam kaže da li i na koga sumnja, već sve ostavlja policiji da oni otkriju.

- Nikome se nisam zamerila i nikome ništa ne dugujem. Ne znam ko me prati i zbog čega, ali se nadam da ću uskoro saznati, a onda ću i vas obavestiti - kaže Sandra za „Alo!“.

Podsećanja radi, Sandra Obradović i njen nevenčani suprug Vladimir Babić pre par meseci našli su se u središtu skandala, kada joj je on oduzeo tada sedmomesečnog sina. Ona ga je prijavila za otmicu i nasilje, a on nju da je alkoholičarka i nepodobna majka. Borba za starateljstvo je trajala nekoliko meseci, a onda je beba vraćena majci. Sandra je i tada, za „Alo!“ ispričala kako je prate Vladimirovi ljudi, te kako je snimaju i fotografišu, ne bi li dokazao da je ona labilna i da nije sposobna da brine o njihovoj bebi. Meseci su prošli od tada, nedavno su sinu proslavili prvi rođendan, a ona i dalje prolazi, kako kaže, kroz istu agoniju.

Komentari (1)

ono

29.10.2020 11:01

Kada joj je ona žena rekla "Ovi vas prate", i kada već ne ispušta mobilni iz ruku, zašto ih nije slikala?