Soraja Vučelić
printscreen
Soraja Vučelić

Alo!/Ognjen Radošević

Soraja Vučelić, Foto: Alo!/Ognjen Radošević

Soraja Vučelić proslavila je 33. rođendan na glamuroznoj žurki u Beču, gde je okupila najbolje prijatelje, a slavljenica je dobila skupoceni poklon od anonimnog udvarača.

Naime, samo nekoliko sati pred glamuroznu proslavu rođendana, Soraja je dobila skupoceni dijamantski sat marke ,,roleks", čija je vrednost 65.000 evra, preneo je izvor blizak Vučelićevoj.

PROČITAJTE JOŠ:

 

"Soraja je dugo planirala rođendansku žurku i želela je da ugosti sve svoje prijatelje, a za proslavu je odabrala jedan od najluksuznijih restorana u austrijskoj prestonici. Dugo je do detalja planirala rođendansku žurku i nije žalila novac kada je trebalo da ugosti svoje prijatelje, koji su uoči proslave već počeli od da stižu u austrijsku prestonicu", rekao je sagovornik.

Soraja Vučelić

printscreen

Soraja Vučelić, Foto: printscreen

Danima pred proslavu Vučelićeva dobijala poklone od svojih prijatelja. Međutim, jedan gest posebno ju je oduševio.

"Soraja je odsela u jednom od najskupljih i najluksuznijih hotela u Beču, a tu ju je, na dan proslave rođendana, sačekalo iznenadenje. U jednom trenutku, pozvali su Soraju sa recepcije i rekli joj da siđe jer je stigao poklon za nju", ispričao je izvor i dodao:

NAJČITANIJE SA ESTRADE:

 

- Sačekao ju je ogroman buket ruža i kutija u kojoj je bio sat. Reč je o najnovijem mo- delu dijamantskog sata marke ,,roleks", čija je vrednost 65.000 evra. Vučelićeva ga je dobila od bogatog udvarača koji je već dugo zaljubljen u nju, a reč je o biznismenu koji živi u Americi. Osim poklona, Soraja je od njega dobila i čestitku za rođendan u kojoj je stajalo: ,,Dijamanti za najlepši dijamant", što ju je ostavilo bez teksta - kaže izvor i dodaje:

Soraja Vučelić

Vladimir Marković/Alo!

Soraja Vučelić, Foto: Vladimir Marković/Alo!

- Soraja se ljubazno pohvalila na poklonu, a kao znak zahvalnosti, sat je nosila i na žurki. Inače, taj biznismen je toliko zaljubljen u Soraju da ju je već dugo obasipa skupim poklonima, ali ona još nije spremna da uplovi u vezu s njim - ispričao je izvor.

Soraja Vučelić

printscreen

Soraja Vučelić, Foto: printscreen

 

Otkriveno šta Anastasija oblači za Veljkovo venčanje! Ovo sigurno niste očekivali! (FOTO)

AUTOR: Pink/G.T DATUM I VREME: 19.11.2019. 13:58 - 19.11.2019. 14:24 Iznenadiće sve prisutne! Anastasija Ražnatović, Foto: E stock Ostalo je još pet dana do trenutka kada će se Veljko Ražnatović i njegova trudna verenica Bogdana Rodić zavetovati jedno drugom na večnu ljubav.

 

BONUS VIDEO:

Kija i Luna se srele na istoj proslavi!

 

 

Komentari (2)

soraja ljubavi

19.11.2019 18:49

to smo mi zabranili devojci zivot u srbiji da donosi devize a dileri crnogorski rade Niko ih nedira.

rea

19.11.2019 18:58

Poštena radnica!Teškom mukom zarađuje novac!!