Pozu Sandre Afrike u helankama i topu ćete sanjati večeras, nakon raskida od Volkova, pevačica blista (FOTO/VIDEO)
alo.rs
Sandra Afrika, Foto: Printcreen/Instagram

Pevačica Sandra Afrika važi za jednu od najzgodnijih na domaćoj javnoj sceni, a to je još jednom dokazala poslednjom objavom.

Naime, kako su novogodišnji praznici prošli, Sandra je odlučila da raskiti jelku u svom domu i ukrase odloži za narednu godinu.

Sandra Afrika, Foto: PrntScrn

- Vreme je za skidanje jelke - poručila je Sandra koja je bila u roze topu i sivim helankama, u čemu su joj dodatno bile naglašene obline po kojima je poznata. Pevačica je stajala na stočiću, ali je u jednom momentu čučala i bila je okrenuta leđima kameri.

Sandra Afrika, Foto: PrntScrn

Afrika je vrelim izdanjem mnogim pripadnicima jačeg pola ulepšala dan, a dobila je brojne komplimente na račun izgleda.

Vladimir Volkov i Sandra Afrika, Foto: Instagram

Afrika je to doživela kao "nož u leđa", jer je Ivani često pričala o Vladimiru, sa kojim je dve godine bila u velikoj ljubavi.

- Nije mogla da veruje kada je čula da joj se drugarica smuvala sa bivšim! Najpre je mislila da je to trač, ali kada je videla njihove zajedničke fotke u novinama, baš se iznervirala. Odmah je Ivanu blokirala u telefonu i prekinula svaki kontakt sa njom - priča dobro obavešteni izvor za Informer i dodaje da Afrika nije imala tajni pred svojom dojučerašnjom drugaricom.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ: