Poznatoj pevačici za dlaku izmakao veliki Cecin hit!

U poslednjem trenutku Marina Tucaković se predomislila

CECA
Foto: Printscreen

Kompozitor i producent Aleksandar Milić Mili ispričao je u večerašnjem vanrednom izdanju emisije “Premijera – Vikend specijal” kakvo iskustvo je imao sa Majom Berović na početku njene karijere.

Maja Berović
Foto: Promo

Naime, on i Marina Tucaković radili su sa Majom na njenom prvom albumu “Život uživo”, koji je objavljen 2007. godine, a u isto vreme su radili i na albumu Svetlane Cece Ražnatović “Idelano loša”, koji je izašao godinu dana ranije, pa se desilo da pesma koju je namenio mladoj pevačici na kraju pripadne jednoj od najvećih balkanskih zvezda.

“Maja je želela da uči dok smo bili u studiju. Videlo se da može da napravi karijeru i da ima ogroman potencijal. Na albumu koji sam paralelno radio Ceci već sam imao ‘Pile’, ‘Ponuđen ko počašćen’, ‘Manta’ i onda sam napravio pesmu ‘Lepi grome moj’, ali mi se činilo da se ona ne uklapa u Cecin album. Zato sam radio tu pesmu za Maju, ali kad ju je Marina čula, rekla je ‘ovo je fantastična melodija, ovo će da zaokruži Cecin album’, tako da je na kraju ta pesma otišla Ceci umesto Maji”, ispirčao je Mili.

Aleksandar Milić Mili
Foto: Rajko Ristić/Alo!

Voditelj Ognjen Nestorović pitao je Berovićevu, koja je bila gost u studiju “Premijere” da li je znala za ovo, a ona se iskreno iznenadila.

“Nisam znala taj podatak. Neću reći da pesma ‘Lepi grome moj’ nije dobra pesma, to je hit. Ona je otišla u dobre ruke, a ja u tom momentu ne bih to iznela tako dobro, jer ta pesma je Ceca”, izjavila je Maja.

Više vesti o svetu poznatih pogledajte OVDE!

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi