Zdravko Čolić, Suzana Mančić, Ceca
Alo!
Zdravko Čolić, Suzana Mančić, Ceca

Alo!

Foto: Alo!

Mnoge poznate ličnosti nisu se libile da otkriju kako je izgledalo njihovo prvo seksulano iskustvo.

PROČITAJTE JOŠ:

Tako je sportista, bokser Veljko Ražantović priznao da je, čim je izgubio nevinost, zvao svoju majku, te mu je to iskusvo bilo traumatično.

"Nije bilo neko lepo iskustvo, šta više bilo je traumatično. Imao sam 12-13 godina, a ona 16. To se desilo u muškom toaletu i odmah posle sam pozvao mamu i rekao joj: "Mama, desilo se!"", otkrio je Veljko Ražnatović u "Amidži šou".

Veljko Ražnatović

Screenshoot Pink

Foto: Screenshoot Pink

Pevač Zdravko Čolić je svojevremeno pričao kako je izgubio nevinost sa čobanicom, jako mlad, a to se desilo na livadi i ostalo mu je u lepom sećanju.

Zdravko Čolić

Rajko Ristić/Alo!

Foto: Rajko Ristić/Alo!

Folk diva Ceca Ražnatović je pre nekoliko godina otkrila da je nevinost izgubila tek kad je postala punoletna i da nije bila oduševljena.

Ceca Ražnatović

E stock

Foto: E stock

Ivana Selakov je, poput Cece, sačekala da napuni 18 godina, a pevačica je srećna što je sačekala da spava sa dečkom sa kojim je bila u dugoj vezi.

Ivana Selakov

Marko Metlaš

Foto: Marko Metlaš

Čuvena voditeljka Suzana Mančić ima svoje viđenje prvog puta.

"Gubljenje nevinosti je traumatično iskustvo, jer tada završavate jedan život i započinjete drugi. Meni je prvi put bilo prelepo, a izgubila sam nevinost sa 16 godina. Toliko sam bila zaljubljena u tog dečka da sam želela samo njemu da se dam. U to vreme je donja granica bila 16 godina, i moram da kažem da sam jedva čekala da napunim toliko da bih sa njim uživala", rekla je ona.

Suzana Mančić

Rajko Ristić

Foto: Rajko Ristić

Voditelj Ognjen Amidžić je sa 15 godina imao prvi seks, te je istakao je da je bio jako smotan i da to "nije ličilo ni na šta", a dogodilo se u stanu dok mu roditelji nisu bili tu.

Ognjen Amidžić

Alo!

Foto: Alo!

Kristijan Golubović ne krije ništa! Tako je priznao i sa kim je izgubio nevinost, gde, kada, pa čak i tačan datum svog prvog seksualnog odnosa. Kristijan je "skinuo mrak" sa 13 godina. "

Prvi seks sam imao u Kruševačkoj 25 ili 35. Datum je bio 9.9.1983. godine, a devojka je bila moja prva ljubav, Saška Milenković, koja je išla sa mnom i u osnovnu školu", rekao on.

Kristijan Golubović

Dejan Briza/Alo!

Foto: Dejan Briza/Alo!

BONUS VIDEO:

U ovom luksuzu letuju Dragana Mitar i Olja Bajrami!

 

Komentari (1)

Bre

31.07.2019 17:59

Gde god nadješ zgodno mesto, tu .......