Studio
Promo
Studio

Promo

Studio , Foto: Promo

Najnovije izdanje emisije Studio donosi fuziju najrazličitijih muzičkih žanrova, “upakovanih” u celinu koja će oduševiti sve istinske ljubitelje muzike. U subotu u 22.40 voditelji Bojan Ivković i Slavko Beleslin ugostiće kralja meraka i kafane Harisa Džinovića, koji će, pored jedne svoje poznate numere u drugačijem aranžmanu, otpevati i čuveni “Bamboleo” Džipsi Kingsa. Tropico bend je već imao u planu da uradi obrade kako svojih pesama, tako i numera drugih muzičara, a Studio im je pružio priliku da to učine u vrhunskoj produkciji, na najbolji način, kaže frontmen Aleksandar Cvetković. Tropico će, osim jedne svoje pesme, izvesti obradu velikog hita “Teška vremena pijatelju moj” grupe Neki to vole vruće.

Još jednu, mnogima omiljenu pesmu sa ovih prostora, izvešće Nevena Božović Ivanović – reč je o numeri “Odnesi me” Vlade Divljana. Ovoj prelepoj emotivnoj pesmi Nevena je dala novu atmosferu i novu, žensku perspektivu.

Studio promoviše i mlade, talentovane izvođače, a ove subote publici će se predstaviti Martina Vrbos sa pesmom “S tobom je sve drugačije” koja je nastala u Skymusic Entertainment produkciji. Kako sve to zvuči poslušajte u Studiju u subotu od 22.40 na RTS1. Na spektakularnoj sceni, kreiranoj tako da se celokupni vizuelni doživljaj prilagođava pesmama i aranžmanima, i adaptira prema svakom gostu, svaki nastup u emisiji postaje jedinstveni umetnički izraz.

Obrada pesme “Wild Dances” koju je prošle subote u Studiju izvela grupa Hurricane, za manje od 24 sata usla je u YouTube trending kao jedan od najgledanijih videa u tom trenutku.

Sve dosadašnje nastupe u Studiju možete pogledati na linku ispod:

https://www.youtube.com/playlist?list=PLr8USux2IpVhFwM7jUD28pqRfQwwGgYqd