MORAO JE DA JE VIDI! Poznati fudbaler na Karleušinom nastupu! Mala od skandala nije znala da je ON u publici!

Njega niko nije očekivao.

Jelena Karleuša
Jelena Karleuša , Foto: Nenad Vujanović/Alo!

Jelena Karleuša sinoć je nastupila u Beogradu, prvi put posle smrti majke Divne, a u klub se pojavila u neobičnoj kombinaciji. KRIJU SE OD JAVNOSTI? Duško Tošić se nije pojavio sa Karleušom na Lolinoj svadbi! Evo sa kim je stigao, neverica! 

 

Na nastup je stigla sat vremena posle ponoći u pratnji svog tima i obezbeđenja. Za razliku od pretodnih pojavljivanja u javnosti, JK je ovaj put bila raspoložena, smeškala se sve vreme. Jelena se pojavila roze izdanju, kosa joj je bila pink boje, a najviše je privukla pažnju kacigaom sa ušima Mini Mausa.

Malo je falilo da seksi kostim padne sa njenih grudi, te je Jeca sve vreme nameštala isti kako ne bi pokazala previše. ALO SAZNAJE Karleuša prelomila i ostavlja Duška: Jelena i Ognjen ponovo zajedno?!

Jelena Karleuša
Jelena Karleuša , Foto: Nenad Vujanović/Alo!

Nastup je započela pesmom "Slatka mala", a zatim su usledili poznati hitovi: "Ostavljam te", "Insominija", "Kazino", i mnogi drugi.

 

Veliki broj poznatih ličnosti došao je da podrži Jelenu i uživa u nastupu.

Vladimir Stojković
Vladimir Stojković, Foto: Nenad Vujanović/Alo!

Među njima su bili Mira Škorić, Stefan Živojinović, Bobi Marjanović, Vladimir Stojković, Stefan Živojinović, Sofija Milošević, Đorđe David i mnogi drugi. PRVI NASTUP U BEOGRADU POSLE DIVNINE SMRTI Jelena Karleuša se na bini pojavila kao SEKSI MINI MAUS, a kada je zamešala guzom svi su šokirano gledali! 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi