Nataša, Marina, Biljana
Vladimir Marković, Dejan Briza,
Nataša Bekvalac

Dejan Briza/Alo!

Nataša Bekvalac, Foto: Dejan Briza/Alo!

I ovog leta mnoge poznate ličnosti izabrale su luksuzne i udaljene destinacije za odmor, a mnogi od njih nisu štedeli novac, pa su za svoja letovanja izdvojili i na desetine hiljada evra.

Pop zvezda Nataša Bekvalac je ove godine svoju omiljenu destinaciju - špansko ostrvo Ibica, zamenila grčkim Mikonosom. Međutim, iako je planirala da se samo dobro odmori i napuni baterije, Bekvalčeva je potrošila mnogo više nego što je planirala na smeštaj i provod.

PROČITAJTE JOŠ:

- Nataša je u prethodnom periodu mnogo radila što na novim pesmama i spotovima, što na nastupima, zato je odlučila da letuje na Mikonosu, i to u vili koja joj pruža sav luksuz. Ne samo da joj je apartman bio na plaži, već je bio luksuzno opremljen sa sopstvenim dvorištem sa bazenom. Kako je letovala sa prijateljima, nije žalila da ona časti svaki put kada se za to ukazala prilika. Na plaži je sve vreme uživala u najskupljim koktelima, koje prave svetski poznati barmeni, a koji upravo zbog toga koštaju više od 50 evra. Da ne govorimo o ručkovima i večerama u najskupljim restoranima ovog popularnog ostrva i provodu - otkrio je izvor blizak Nataši, i istakao da ni pevačica u prvi mah nije uvidela koliko je novca potrošila i dodaje:

- I ona je bila šokirana koliko je potrošila, ali joj nije žao. Rekla mi je da je oko 10.000 evra spiskala samo na smeštaj, prevoz i uživanje - kaže izvor.

Popularna pevačica Marina Visković nije štedela novac za letnje putovanje, pa je tako odlučila da kraj jula provede u Americi. Pevačica je posetila Njujork, Majami i Las Vegas, gde je boravila u jednom od luksuznijih hotela.

Marina Visković

Printscreen Instagram

Marina Visković, Foto: Printscreen Instagram

- Marina obožava Ameriku, a oduvek je želela da provede nekoliko dana u Las Vegasu i obiđe sve značajnije građevine, ali i da poseti neke od čuvenih kockarnica. Pošto je prvo boravila nekoliko dana u Njujorku, a zatim i na Floridi, odakle je otputovala u Grad greha, morala je da iskešira nekoliko hiljada evra za ovo putovanje - objašnjava izvor koji je blizak Marini, i ističe na šta je pevačica potrošila najviše novca:

- Kako pasionirano voli šoping, Marina nije štedela novac ni za garderobu, pogotovo što je poznato da u Americi možete da nađete garderobu svih najpoznatijih dizajnera. Uz to, dok je bila u Las Vegasu boravila je u jednom od luksuznijih hotela koji je ujedno i kazino, pa ju je taj boravak koštao hiljadu dolara - završava izvor.

PREPORUČUJEMO I:

Teniser Janko i modna kreatorka Biljana Tipsarević poznati su kao par koji voli da otputuje na egzotične destinacije i odmori se od napornih obaveza. Kako vredno rade tokom godine, leto je obično njihov omiljeni period godine kada izdvoje vreme za sebe i ne štede novac.

- Sredinom jula Tipsarevići su boravili u Meksiku, gde su imali priliku da odsednu u jednom od najluksuznijih rizorta. U pitanju je hotel koji je okružen prelepom prirodom uz samu obalu mora, a u svojoj ponudi ima vodeni park, spa od 1.200 metara kvadratnih, nekoliko bazena i veliku teretanu. Noćenje za dve osobe u ovom hotelu košta i do 700 evra - navodi izvor blizak par i dodaje:

Biljana i Janko Tipsarević

M.Jošida

Biljana i Janko Tipsarević , Foto: M.Jošida

- Njih dvoje obožavaju da istražuju nove destinacije, a veliki su ljubitelji netaknute prirode, pa je zato Kankun bio logičan izbor. Dane su uglavnom provodili u odmaranju na privatnoj plaži, gde su uživali u all inclusive servisima luksuznog rizorta i nisu štedeli novac. To mesto je inače poznato da u njemu letuje elita, pa je za boravak od desetak dana bilo potrebno izvodijiti i do desetak hiljada evra.

Poznati par iskoristio je odmor da obiđe i mesto Los Kabos, a pre letovanja u Meksiku posetili su i Kolumbiju, gde su posetili neke od turističkih atrakcija i uživali u porodičnom vremenu.

Nikolina Pišek i suprug

printscreen

Nikolina Pišek i suprug, Foto: printscreen

Oni koji su definitivno ovog leta potrošili najviše novca na baškarenje u čistom luksuzu jesu voditeljka Nikolina Pišek i njen suprug Vidoje Ristović. Sem što su krajem proleća boravili na Sejšelima, i to u najluksuznijem hotelu na ostrvu gde jedno noćenje u apartmanu košta i do 1.200 evra, Nikolina je kraj leta rešila da provede na Ibici.

 

- Ona je u Španiju otputovala sa ćerkama, a iako je poznato da je Ibica jedno od najskupljih mesta za letovanje, pogotovo u avgustu mesecu, Nikolini to nimalo ne predstavlja problem. Ona ne gleda da li će jesti u restoranima gde za večeru morate da izdvojite i do 500 evra, ili kupiti nešto na ulici, već ispunjava svojim ćerkama sve želje. Takođe, samo za ležaljke i jedno piće na popularnoj plaži Formentera potrebno je izdvojiti i do 100 evra, ali Nikolina ne žali za parama, već u potpunosti uživa - objašnjava izvor.

Sanja Kužet je došla tužna na rođendan Ane Bekute, a onda je odlučila da otkrije razlog tugovanja!

AUTOR: Blic/J.I. DATUM I VREME: 08.09.2019. 15:10 Dirljivo! Sanja Kužet, Foto: Printscreen Sanja Kužet zajedno sa izabranikom Nemanjom Živojinovićem otišla je na proslavu 60. rođendana pevačice Ane Bekute, iako joj trenutno uopšte ne cvetaju ruže. Voditeljka, naime, trenutno prolazi kroz težak životni period, s obzirom na to da njeni roditelji imaju problema o kojima nije htela da detaljiše.

 

BONUS VIDEO:

Bivša pevačica grupe Luna ulazi u Zadrugu 3