STRAŠNO! Poznata voditeljka jedva ostala živa posle teške bolesti: Sada je lepša i jača nego ikad!

Lekcija za sve!

Ivona Pantelić
Foto: Screenshoot Youtube

Voditeljka Ivona Pantelić uspela je da pobedi rak dojke i sa osmehom na licu vratila se na male ekrane, a njena priča o odzdravljenju mnogima je dala snagu za borbu sa istom, opakom bolešću.

Ivona je sve vreme bila pozitivnog duha i nije dozvoljavala sebi da klone, a kako kaže upravo je to jedna od tajni njenog izlečenja.

Ivona Pantelić
Foto: Printskrin RTS

- Psiha je čudo. Kad bi došli najteži trenuci, rekla bih sebi: "Meni će da bude dobro". I posle toga sam se zaista bolje osećala. Čovek treba sebe da prihvati kao izlečenog ili kao hronično obolelog koji treba da se leči. Verujem da je to jedini put da bi živeo normalno i kvalitetno, da mu se život ne pretvori samo u bolest. Zapravo, kako čovek sebe vidi, tako i jeste, jer kao što je sreća relativna, isto tako je i bolest. Sve je u glavi - ispričala je voditeljka Dnevnika za magazin "Gloria".

Ivona Pantelić
Foto: Printscreen

Ona je dodala i da je jedva čekala povratak na posao, kao i da sada ne zapostavlja fizičku aktivnost.

- Lekari su me savetovali da bi bilo korisno da budem fizički aktivna, odnosno da se preznojavam, jer je to dobro za zdravlje. Poslušala sam ih, sada idem na pilates dva puta nedeljno - rekla je Ivona za pomenuti magazin.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi