Indi
Foto: Instagram/printscreen/Indy

 

Indi

Foto: Instagram/printscreen/Indy

 Foto: Instagram/printscreen/Indy

Tokom svoje karijere pratili su je brojni skandali, a u jesen 2011. u žiži je bila zbog tuče s rođenom sestrom, takođe pevačicom, zbog izvesnog Veljka sa Karaburme, sa kojim su obe bile. Zbog narušavanja javnog reda i mira tada je, kako se pisalo, reagovala i interventna policija, a sestre su završile s prekršajnim prijavama. Sedam godina kasnije ponovo je šokirala javnost, kada se rođene sestre javno odrekla.

- Zamolila bih svoju lažnu sestru da ne postavlja moj spot na stori . Shvatam njenu potrebu da pohvali moj rad, ali njeno mišljenje mi i te kako nije bitno sada. Ona zna zašto to pišem. S obzirom na to da sam blokirana od njene strane na istoj mreži od 2017. godine bez objašnjenja smatram da je podrška suvišna i lažna. Vrlo tužno što neko nešto radi, da bi ispoštovao norme biznisa. Kakva si u privatnom, takva budi i u poslovnom svetu. Uvek ista i iskrena vaša Indi - napisala je pevačica na svom profilu na Instagramu 2018. godine i dodala da, otkad je njena sestra učestvovala u jednom šou programu, ''niko nije mogao nos da joj dotakne''.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

#tbt ??

A post shared by ?????? ?????????? (@indy_ara_indira) on Jun 11, 2019 at 10:08am PDT

Ukoliko niste prepoznali o kojoj našoj javnoj ličnosti se radi, reč je o pevačici Indiri Aradinović Indi, koja je pratioce na mrežama iznenadila starom fotkom na kojoj je imala samo dvanaest godina.

Sa sestrom Editom se u međuvremenu pomirila (bar za sada).