Nina Morić
Profimedia
Nina Morić

Profimedia

Foto: Profimedia

Manekenka Nina Morić (43), koja živi i radi u Italiji, fanove na društvenoj mreži iznenadila je objavom prepiske sa bivšim dečkom. U porukama je maneken Luiđi Mario Favoloso moli da se vrati, a ona to odbija, dok je potom pokazala sliku koja je šokirala sve.

Nina je otkrila da je razlog njihovog razlaza porodično nasilje.

- Ne, nije me samo udario, hteo je da me ubije - napisala je Nina uz poruke, a objavila je i fotografiju velike modrice na leđima.

Zagrebačka manekenka, koja živi u Milanu, prozvala je bivšeg partnera za nasilje prema njoj i njenu sinu Karlosu Mariji (17), kojeg ima s bivšim suprugom Fabrizijom Koronom (45).

- Branio sam je od nje same, nisam htio da se povredi - tvrdi Favoloso, što je Ninu isprovociralo pa je iznela niz optužbi na račun bivšeg dečka.

- Da, branio me od mene same udarivši me - tvrdi manekenka. Napisala je da je 'nije samo udario već da je hteo i da je ubije'. U drugoj poruci Nina tvrdi da je bivši dečko bio nasilan i prema njenom sinu.

- Srećom pa sam se bacila na sina da ga zaštitim, ali ostala mu je modrica na čelu - tvrdi Nina. Objavila je poruke bivšeg dečka u kojima on tvrdi da je ona prema njemu bila hladna.

- Pronašao sam doktora koji će mi pomoći. Želim da znaš šta osećam prema tebi - pisao joj je Favoloso, moleći je da mu pruži drugu priliku, ali Nina nije pristajala i kratko mu je odgovorila: "Ti si lud".

Nina Morić

Instagram/Printscreen

Foto: Instagram/Printscreen

Luiđi Mario je u talijanskim medijima sve porekao.

- Nina tvrdi da sam je tukao, moj otac tvrdi da je ona tukla mene. Ništa od toga nije istina. Povredio sam ruku i slomio rebro dok sam Ninu pokušavao da zaštitim od nje same - rekao je on.

Nina Morić i Luiđi

Instagram/Printscreen

Foto: Instagram/Printscreen