Beba
screenshoot/Youtube
Beba

screenshoot/Youtube

Foto: screenshoot/Youtube

 

PROČITAJTE JOŠ:

Ana je sina Igora rodila kao gimnazijalka, a iako se trudila da svoj privatan život drži dalje od očiju javnosti, nikada nije skrivala da je prošla kroz težak period kada je tako rano postala majka. Ona je priznala da je sina morala da da u dom u Zvečanskoj, kako bi se stanje i situacija u njenoj okolini smirila.

Ana Bekuta

printscreen

Foto: printscreen

Kako je pevačica pričala, nju su smatrali glupačom zato što "TO" nije ubila na vreme ili sakrila i ostavila u nekoj udaljenoj bolnici. Kako je isticala, u trenutku kada je sina dala u dom, veliki komad njenog srca je otkinut i ta rana nikad neće zaceliti. Tek kada se sredilo stanje u njenoj porodici, na njeno insistiranje njeni roditelji su pristali da sa Igorom dođe kući. Tada je već imala 18 godina, a Igor je postao miljenik porodice. Rođenje sina ubrzalo je odluku da počne da se bavi pevanjem, a gimnaziju je napustila u drugoj godini.

Pevačica danas ne skriva koliko je ponosna na svog naslednika, a izuzetno je vezana za svoje unuke Sonju i Branka.

BONUS VIDEO:

EKSKLUZIVNO Otkrivamo ko ulazi u “Parove 8”, šok!

 

Bekuta u šoku! Mrkonjić UŽIVO usred emisije otkrio koliko puta na dan imaju se*s!

AUTOR: Espreso/G.T. DATUM I VREME: 20.08.2019. 15:42 - 20.08.2019. 17:00 Šok! Ane Bekuta, Foto: Nenad Vujanović/Alo! Naime, kao što je već poznato Milutin Mrkonjić i Ana Bekuta već nekoliko godina uživaju u svojoj ljubavi i oboje vrlo direktno i otvoreno pričaju o tome.