Indira
Promo
Indira

Promo

Indira, Foto: Promo

“Iskreno sam dirnuta. Puno mi znači na više nivoa. I kao ženi koja ne poznaje granice i kalupe te kao pevačica koja je sada sigurna da su sve odluke u mojoj karijeri’ u konačnici ispravne”, kaže. 

Indira uvek posebno ističe da je njena najveća nagrada njena publika.

“To je jedini smisao svakog muzičara, da kad stane na scenu ima kome pevati’. Presrećna sam što pevam u celom regionu, što imam toliko drage i verne publike.Naša ljubav traje već 22 godine i verujem da ćemo pevati bar još toliko”, poručila je Indira uoči beogradskog koncerta u Klubu Kasina .

”Svaki put sam jednako uzbuđena i presrećna pred koncert. Ne mogu dočekati podeliti i ovu sreću s mojom publikom, a svi oni koji dolaze u Kasinu zaslužni su za deo ovog uspeha. Volim energiju i ljubav koju osećam svaki put na nastupu i zato se iznova trudim biti bolja, ma za vas u Kasini želim biti najbolja moguća verzija sebe. Jer vi to zaslužujete. Hvala na ljubavi i povjerenju i vidimo se u sredu. 13.3.je naše večee. Slavićemo uz sve one stare i nove pesme. Volim vas i vidimo se.” kaže energična pevačica.

Indira

Promo

Indira, Foto: Promo

Biti na sceni 22 godine je impresivna brojka, a tačno toliko traje Indirin muzički put.

“Kada sam počela stvarati 'Valkiru', moj prvi samostalni album, imala sam dve želje - pokazati kroz tekstove koje godinama poskrivećki pišem svoje emocije publici te raditi s najboljim autorima. Ovim putem zahvaljujem Branimiru Mihaljeviću, Anti Pecotiću, Bojanu Šalamonu Shalli i Domagoju Perišiću na predivnim pesmama koje je prepoznala moja publika koja ih pjeva iz sveg glasa na koncertima. Nominacija struke kruna je koja je zaokružila celu priču”, rekla nam je Indira.

Sigurni smo da je još puno dobrih pesama i koncerata i nagrada u budućnosti za ovu jedinstvenu i energičnu pevačicu.

Indira

Promo

Indira, Foto: Promo