OVU PESMU JE PRVU ZAPEVAO! POTRESNI detalji sa poslednjeg Šabanovog nastupa! Publika skandirala: "Šabane, Šabane!" (VIDEO)

Niko nije mogao da nasluti kakva će se tragedija dogoditi!

Šaban Šaulić
Šaban Šaulić, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Šaban Šaulić poginuo je juče, u Nemačkoj u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u okolini Bilefelda, tragično izgubio život. 

 

Šaban Šaulić je u subotu nastupao u klubu u Bilefeldu gde je bio veoma raspoložen. Niko nije ni slutio kakva će se tragedija dogoditi samo par sati nakon nastupa, kada je pevač krenuo na aerodrom u Dizeldorf. OVDE pogledajte poslednji snimak Šabana Šaulića! 

Šaban je, sa koleginicom Teom Tairović,  započeo nastup rečima: "Ajmo, pali, idemo". Dao je znak rukom muzičarima, među kojima je bio i vozač automobila u kom se nalazio Šaban, a koji se trenutno nalazi u teškom stanju.

"Odlaziš, odlaziš", bile su reči pesme koju je prvu zapevao ne sluteći koliko u tim rečima ima tragične simbolike, piše "Srpski telegraf".

Publika je bila oduševljena. Svi su skandirali "Šabane, Šabane" i uživali u atmosferi koju je napravio ne sluteći da je to poslednji njegov nastup.

 

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi